reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a to krowy sa jakies rasy ? :) hehehe
ja mam psa co do krowy podobny :)
Kasiula , mój to by się oburzył!!!
Pełno jest tych ras... Ja się słabo łapię. Ta najpopularniejsza łaciata to HF (skrót od dłuuuugiej nazwy. Wiem też że jest rasa limuzyńska, błękitna belgijska, czerwona...
A jak byś była zainteresowana to mój ma przy sobie katalog buhajów:eek::-D!!!
Są w nim opisane zalety nasienia każdego:eek::eek::eek::-D:-D:-D

Kasiula , mój to by się oburzył!!!
Pełno jest tych ras... Ja się słabo łapię. Ta najpopularniejsza łaciata to HF (skrót od dłuuuugiej nazwy. Wiem też że jest rasa limuzyńska, błękitna belgijska, czerwona...
A jak byś była zainteresowana to mój ma przy sobie katalog buhajów:eek::-D!!!
Są w nim opisane zalety nasienia każdego:eek::eek::eek::-D:-D:-D

a w polsce rodowody wydaje im moja kolezanka - Patrycja Victorini :) prywatnie hodowczyni dogow niemieckich Persimo

To ja się kiedyś zgłoszę do tej twojej koleżanki bo UWIELBIAM dogi niemieckie i po powrocie do Polski (kiedyśtam) koniecznie chcę takiego doga sobie sprawić :tak:

Polecam - ma malo miotow, ale ma najlepsze dogi w tej czesci europy :)
patrz: Aurora Persimo, Biżu Persimo, Bej Persimo (we Francji jest)

GreatDane.pl

Ostatnia edycja:
Polecam - ma malo miotow, ale ma najlepsze dogi w tej czesci europy :)
patrz: Aurora Persimo, Biżu Persimo, Bej Persimo (we Francji jest)

ajjj kocham Dogi niemieckie tez... przyjelabym takiego pod swoj dach bardzooo chetnie... tyle ze u mnie miejsca nie ma na takie psisko... :-( ale moze kiedys spelnie swoje marzenia :-)

reklama
No to zakupy zrobione i spacer też zaliczony :tak:
Wycwaniłam się nieco bo w drodze powrotnej złapałam stopa :-D No co? Lody by mi się w plecaku rozpuściły przez te pół godziny - tak tu ciepło :-)
też na zakupy z plecakiem chodzę :-) bo nie wyobrażam sobie nosić siatki ,zwłaszcza że wszędzie mam pod górę

wy wcinacie smakołyki a ja mam taką zgagę że mogłabym ziać ogniem :-(, nawet po mineralnej , dobrze że chociaż śnieg nie pada i w porównaniu do pogody w PL to mamy ciepło to i na spacerek wyjść można

Do góry