reklama
Ejmi
Aktywna w BB
GosiaLew- myślę, że dla każdej z nas najtrudniejsze są te pierwsze 3 miesiące...bo wtedy jest największe ryzyko i zagrożenie poronieniem. W drugim trymestrze już nie będzie tak nerwowo, bo i samopoczucie się polepsza i chyba w ogóle to najlepszy czas w ciąży. No ale trzeba mieć na względzie że nigdy nic nie wiadomo i trzeba być ostrożnym. Mam nadzieję że dla wszystkich nas tutaj to 9 miesięcy skończy się pięknym finałem w postaci zdrowego dziecka
AnnaS- Boże...tak bardzo mi przykro (((((((((((((((((((((((((((( aż mnie coś ścisnęło w środku.....
AnnaS- Boże...tak bardzo mi przykro (((((((((((((((((((((((((((( aż mnie coś ścisnęło w środku.....
kaśka k
Fanka BB :)
Annas zapalam światełko dla Waszego Aniołka (*)
smutna wiadomość ...... trzymajcie się chociaż trudno w takich chwilach .....
smutna wiadomość ...... trzymajcie się chociaż trudno w takich chwilach .....
kaśka k
a ja dzisiaj w pracy od 9 do 19 masakra
jak tylko wróciłam do domku wziełam kąpiel i już jestem w łóżeczku
jutro pojadę wypełnić tylko sprawozdania zawiozę do urzędu i do domku poleżeć
w środę chyba zostanę w domku
o wielkim wiosennym sprzątaniu nie myślę
troszkę odgarnę meszkanko i tyle :-) tragedii nie będzie a ja czuję potrzebę większego odpoczywania
jak tylko wróciłam do domku wziełam kąpiel i już jestem w łóżeczku
jutro pojadę wypełnić tylko sprawozdania zawiozę do urzędu i do domku poleżeć
w środę chyba zostanę w domku
o wielkim wiosennym sprzątaniu nie myślę
troszkę odgarnę meszkanko i tyle :-) tragedii nie będzie a ja czuję potrzebę większego odpoczywania
kaśka k
co do niepokoju o ciążę to jest to napewno nieuniknione
ale mimo że już kiedyś straciłam dzidzię to jestem zupełnie inaczej nastawiona
pozytywne myślenie napewno bardziej wszystkim mamusiom i dzidziolkom wyjdzie na dobre
ja cieszę się każdym dniem i myślę że to pozwala tłumić niepokój
i życzę tego mocno każdej z Was
rodzinie i znajomym powiedzieliśmy tydzień temu i wszyscy cieszą się razem z nami
ale mimo że już kiedyś straciłam dzidzię to jestem zupełnie inaczej nastawiona
pozytywne myślenie napewno bardziej wszystkim mamusiom i dzidziolkom wyjdzie na dobre
ja cieszę się każdym dniem i myślę że to pozwala tłumić niepokój
i życzę tego mocno każdej z Was
rodzinie i znajomym powiedzieliśmy tydzień temu i wszyscy cieszą się razem z nami
kaśka k
dużo jesz kaśka ;-)
ja jem ok 3-4 posiłki dziennie i tak jak Ty duuuużo cytrynki.....
hiihi wyjdzie teraz że wcinam najwięcej na listopadówkach
a ja taki chudzielec jestem
ale w lodówce ciągle przeciąg robię
teraz wcinam marchewkę
na słodkie mnie nie ciągnie
kaśka k
. Wy też tak macie, że po posiłku was nie mdli??
dlatego ciągle coś podjadam
madziek
listopadówka 2009 :)
Dziewczyny u mnie nie ma dnia żebym nie myślała o fasolce. Martwię się gdy brzuch mnie nie boli, martwię się gdy boli- chyba nie przesadzam, ale ja już kocham to maleństwo i nie mogę się doczekać kiedy się urodzi:-)
Jutro odbieram wyniki, u mnie (w Oleśnicy (dolnośląskie)) toksoplazmoza w laboratorium kosztuje 70 zł, pozostałe WR, mocz, morfologia i cukier w surowicy 40 zł łącznie. Z tymi wynikami w środę idę do lekarza i założy mi w końcu kartę ciąży.
Pozdrawiam i życzę miłych snów! :-)
Jutro odbieram wyniki, u mnie (w Oleśnicy (dolnośląskie)) toksoplazmoza w laboratorium kosztuje 70 zł, pozostałe WR, mocz, morfologia i cukier w surowicy 40 zł łącznie. Z tymi wynikami w środę idę do lekarza i założy mi w końcu kartę ciąży.
Pozdrawiam i życzę miłych snów! :-)
reklama