butterfly27
Fanka BB :)
Ale sie uśmiałam:-):-):-) super historiaz ciekawostek - dzis obudzil mnie przerazony maz, mowiac, ze w lodowce siedzi mis.
Musisz chyba z nim poważnie porozmawiać. jak można wrxeszczeć na kobietę w ciąży... wszystko sobie wyjaśnicie i będzie okJa mam dzisiaj naprawdę fatalny dzień, Od samego rana mąż się ze nią kłóci o byle co, wrzeszczy na mnie. Nie wiem już o co mu chodzi. Ryczę co chwila od rana i już serdecznie mam dość tego weekendu, niech już sobie idzie do pracy.
Ważne że nic sie stało Tobie i Maleństwudwa dni mnie nie było i takie zaległości
Ja np. miałam wczoraj stłuczkę autem:-(
Ja jutro mam wynik do odbioru...ja miałam robione.. mam go. :-(
Bardzo proszę o zaproszeniei nie trzeba "prosic" wystarczy napisac ze sie chce dolaczyc
nr tel tez mozna pisac jak sie nowy temat otworzy![]()
no i zdjecia rowniez.... wszystko na co macie ochote dziewczyny
a watek jest utajony bo na gratulacjach kilka osob o to prosilo....![]()
Super wieści! To już chyba odliczasz dni...super, niedługo będziesz tulić Maleństwowitam Was kochane listopadoweczki
ja juz po wizycie,wiec ktg super,wod płodowych jest mało ale lekarz twierdzi ze wystaczajaco,dzidzia przybrała na masie,wazy 2700g ,
To tak jak u mnie. Lekarz kilkakrotnie potwierdził, że będzie córcia a wszyscy wkoło mówią, że wyglądam na chłopaka. Ja wierzę lekarzowi:-) ale i tak najważniejsze, aby nasze dzieciaczki były zdrowe i szczęśliwie bez komplikacji przyszły na ten świat.Moja mama i kuzynka dalej nie wierza ze bedzie coreczka, bo wygladam niby na chlopca i bedzie chlopiec, koniec i kropka. A na usg juz cztery razy potwierdzil ze coreczka, zreszta pipke bylo widac jak nicNo i tak nakrecily mojego, ze on sie dluugo nie umial przestawic....pewnie dalej po cichu ma nadzieje. Tym bardziej ze jego bratowa rodzi na dniach i bedzie chlopak
![]()
Kaśka trzyma się dzielnie. też juz myślałam, że urodziła a tu proszę niespodzianka.
Pozdrowionka dla niej.
Miłego dnia