reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dudziakowa super, że już w domku, no i ten spacerek we dwoje, na pewno bardzo relaksujący :-)

u mnie nadal nie potwierdzono płci :-(
także nadal 2 opcje:

Eliza, Maria lub
Szymon, Piotr

Dziewczyny ale Wam fajnie, większość z Was wie kogo gości w brzusiu. A u mnie to tylko domysły, na USG wychodzi dziwczynkowato a z opinii wszędzie słyszę, że dobrze wygladam, więc chłopak będzie. Ehmmm i bądź tu mądry. Cóż będzie niespodzianka :-)

A my nadal walczymy z łązienką już mam serdecznie dość, miała być już z rana pomalowana, ale mąż tak gips położył i potem jakoś ścierał, że i tak znowu jakieś nierówności wrrrrrrrrrrrr. ale czego się spodziewać budownictwo PRL. A że mój, pierwszy raz w życiu, bawi się w budowlańca, to uczymy się metodą prób i błędów. Mama nadzieję, że zdążymy z tym do mojego porodu hehehe
Nie jestes sama.Ja tez nie znam plci,mimo ze bardzo chcialam.Ale niestety dzidzia na usg pokazala tyleczek i tyle:-).Ja czuje ze bedzie chlopak

reklama
pixi to tak jak u nas, wszystkie części ciałka były eksponowane, w szczególności dupka, ale, żeby nóżkami przed rodzicami powieżgać to się leniuszkowi nie chciało :-D Mnie się raz śniło, że urodziłam chłopca i nie wiedziałam jak mam go przebrać:szok: Mąż stwierdził, że to na pewno był proroczy sen heheh. W sumie mój tato też pewnie byłby mega zadowolony jakby chociaż wnuk mu wyskoczył bo, jak do tej pory to sam babiniec w domu był (4 córy;-)) hehehe. Najważniejsze żeby nasze niunie były zdrowe.

witam Was kochane listopadoweczki
ja juz po wizycie,wiec ktg super,wod płodowych jest mało ale lekarz twierdzi ze wystaczajaco,dzidzia przybrała na masie,wazy 2700g no ilekarz mowi ze ma długasne nogi hihihi,poniewaz lezy glowa do gory a nie w kanale rodnym glowka sie nie unormowala tzn zamiast okragla jest jajowata:-(ale lekarz mowi ze nie ma co sie martwic to z czasem sie ulozy:tak:terin cesarki sie nie zmienil takze ma jeszcze 9 dni i bede trzymała nasza kruszynke w objeciach:-D
teraz tylko zostalo mi dopiac wszytsko na ostatni guzik i juz aha a w sobote idziemy na weselisko hahaha

wiewiora ja tez płci nie znam bo nie chcialam ale mysle ze to najpiekniejsza niespodzianka wiec tyle to jeszcze wytrzymasz,

wiewióra-Ale wiesz ze sny sprawdzaja sie na opak podobno:) wiec moze bedzie coreczka.To prawda ze najwazniejsze zeby zdrowe bylo ale ja bym córcie chciała...

Ja zawsze chciałam mieć córcie, zresztą moje siostry również kibicują aby była mała hehehe, już na wszelki wypadek załatwiły mi kontakt do kobitki, która rodziła rok tem w listopadzie, miałabym z głowy problem z ubrankami :-)

ja juz po wizycie,wiec ktg super,wod płodowych jest mało ale lekarz twierdzi ze wystaczajaco,dzidzia przybrała na masie,wazy 2700g no ilekarz mowi ze ma długasne nogi hihihi,poniewaz lezy glowa do gory a nie w kanale rodnym glowka sie nie unormowala tzn zamiast okragla jest jajowata:-(ale lekarz mowi ze nie ma co sie martwic to z czasem sie ulozy:tak:terin cesarki sie nie zmienil takze ma jeszcze 9 dni i bede trzymała nasza kruszynke w objeciach:-D
teraz tylko zostalo mi dopiac wszytsko na ostatni guzik i juz aha a w sobote idziemy na weselisko hahaha

wiewiora ja tez płci nie znam bo nie chcialam ale mysle ze to najpiekniejsza niespodzianka wiec tyle to jeszcze wytrzymasz,
Ale super! Tylko 9 dni i bedziesz rozpakowana mamusia:tak::-D:-D:-D
i utulisz swojego dzieciaczka!

No to dobrze ze wszystko ok! Wrzuce w domu zdjecia mojej Julki po porodzie, to zobaczysz jaka miala jajowata glowke. Jak sie urodzila to sie o nic nie pytalam, tylko czemu taka glowka. No i chodzilo o to ze glowka dopasowuje sie do kanalu rodnego i platy czaszki tak jakby nachodza na siebie. Po miesiacu wszystko sie ulozylo :tak:

Dzięki za podpowiedzi dziewczyny, sama nie wiem o co chodzi. Ale dzidzi znowu szaleje. W ogóle nie przestaje!!! Ale czy są to ruchy paniczne??? Boże, skąd człowiek ma to wiedzieć. Chyba już dziś się położę i poleżę. Może trzeba dać dzidzi odpocząć :-( Krew na razie już się nie pokazuje. Zobaczymy, wizyta u gina dopiero w piątek :-(

Ja zawsze chciałam mieć córcie, zresztą moje siostry również kibicują aby była mała hehehe, już na wszelki wypadek załatwiły mi kontakt do kobitki, która rodziła rok tem w listopadzie, miałabym z głowy problem z ubrankami :-)

Moja mama i kuzynka dalej nie wierza ze bedzie coreczka, bo wygladam niby na chlopca i bedzie chlopiec, koniec i kropka. A na usg juz cztery razy potwierdzil ze coreczka, zreszta pipke bylo widac jak nic :-D No i tak nakrecily mojego, ze on sie dluugo nie umial przestawic....pewnie dalej po cichu ma nadzieje. Tym bardziej ze jego bratowa rodzi na dniach i bedzie chlopak :tak:

reklama
oliwka1976 to super, że wyniki ok:-) Czyli widzę, że czeka Cię intensywny tydzień, no ale weselicho w sobotę, balsam dla duszy heheh, chwilka relaksiku, a potem to juz tylko błogość, jak Maluszka przywitasz :tak:

Do góry