reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ja wcxoraj tak samo zmierzylam i w ciagu 1 dnia 2 cm i pepek juz lekko sterczy

Moja corcia jest w szoku jak widzi moj pepek. Ona za bardzo nie moze pojac tego jak on mogl z normalnego pepka stac sie jakis wypukly i wg niej baaardzo brzydki :-D jak dotyka lub caluje brzuch to z calej sily stara sie uniknac kontaktu z dziwnym pepkiem :-D

Postanowilam zmierzyc brzuszek. W ciagu trzech dni urosl ze 107 cm do 112 :szok: jestem zszokowana i wierzyc mi sie nie chce :szok:
natchnelo mnie, by też zmierzyć ...
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: 122!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak ostatnio byłam u lekarza to ten zagląda w ksiażeczkę i nagle krzyczy: "cooooo????? jeszcze miesiac????? z takim bebechem? niemożliwe!!" :eek:... coraz mniej go lubie...

natchnelo mnie, by też zmierzyć ...
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: 122!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak ostatnio byłam u lekarza to ten zagląda w ksiażeczkę i nagle krzyczy: "cooooo????? jeszcze miesiac????? z takim bebechem? niemożliwe!!" :eek:... coraz mniej go lubie...

Ja tez dostalam maly opierdziel jesli chodzi o wage :sorry:i teraz az sie boje stanac na wadze. Lekarz blagal mnie i mojego zebysmy przeszli na diete, bo bedzie mi trudno urodzic (?) i ciezko przetrwac ostatni miesiac. Ale od kiedy brzuch opadl nie mam zgagi i co najsmieszniejsze zero bolow kregoslupa i tego czegos jak rwa kulszowa. Wczoraj to sobie uswiadomilam i mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma :tak:

Ja tez dostalam maly opierdziel jesli chodzi o wage :sorry:i teraz az sie boje stanac na wadze. Lekarz blagal mnie i mojego zebysmy przeszli na diete, bo bedzie mi trudno urodzic (?) i ciezko przetrwac ostatni miesiac. Ale od kiedy brzuch opadl nie mam zgagi i co najsmieszniejsze zero bolow kregoslupa i tego czegos jak rwa kulszowa. Wczoraj to sobie uswiadomilam i mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma :tak:
ja tylko 6 kg przytyłam. więc nie wiem skąd taki olbrzymi brzuch. Dzidzia co prawda duża ale nie aż tak. Jakbym trojaczki miała

:-( Mam termin na 22, a oni już awantury robią, że na święta do nich przyjechać nie chcemy i jak my w ogóle wychowanie dziecka sobie wyobrażamy:wściekła/y: A to ponad 100 km!! .

Ja nie będę musiała nigdzie jechac na święta, bo wszyscy przyjadą do mnie :szok:.... na razie sobie tego nie wyobrażam.... :eek: W ubiegym roku robiłam wigilię na 18 osób, a nie miałąm dzidziusia, i było to wielkie przedsięwzięcie.. a teraz.. :confused2:

ale mi się dziś w głowie kręci, zwariuję z tym moim c iśnieniem ..

(...)
ŻARTUJESZ?? :shocked2:
Może on myślał że to zabawne było... Trzeba było mu delikatnie zwrócić uwagę, moze by się speszył i przemyslał...:sorry:

reklama
Do góry