Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Postanowilam zmierzyc brzuszek. W ciagu trzech dni urosl ze 107 cm do 112jestem zszokowana i wierzyc mi sie nie chce
![]()
ja wcxoraj tak samo zmierzylam i w ciagu 1 dnia 2 cm i pepek juz lekko sterczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Postanowilam zmierzyc brzuszek. W ciagu trzech dni urosl ze 107 cm do 112jestem zszokowana i wierzyc mi sie nie chce
![]()
ja wcxoraj tak samo zmierzylam i w ciagu 1 dnia 2 cm i pepek juz lekko sterczy
natchnelo mnie, by też zmierzyć ...Postanowilam zmierzyc brzuszek. W ciagu trzech dni urosl ze 107 cm do 112jestem zszokowana i wierzyc mi sie nie chce
![]()
natchnelo mnie, by też zmierzyć ...
122!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ostatnio byłam u lekarza to ten zagląda w ksiażeczkę i nagle krzyczy: "cooooo????? jeszcze miesiac????? z takim bebechem? niemożliwe!!"... coraz mniej go lubie...
ja tylko 6 kg przytyłam. więc nie wiem skąd taki olbrzymi brzuch. Dzidzia co prawda duża ale nie aż tak. Jakbym trojaczki miałaJa tez dostalam maly opierdziel jesli chodzi o wagei teraz az sie boje stanac na wadze. Lekarz blagal mnie i mojego zebysmy przeszli na diete, bo bedzie mi trudno urodzic (?) i ciezko przetrwac ostatni miesiac. Ale od kiedy brzuch opadl nie mam zgagi i co najsmieszniejsze zero bolow kregoslupa i tego czegos jak rwa kulszowa. Wczoraj to sobie uswiadomilam i mam nadzieje ze ten stan sie utrzyma
![]()
:-( Mam termin na 22, a oni już awantury robią, że na święta do nich przyjechać nie chcemy i jak my w ogóle wychowanie dziecka sobie wyobrażamyA to ponad 100 km!! .
ŻARTUJESZ??(...)
jak ostatnio byłam u lekarza to ten zagląda w ksiażeczkę i nagle krzyczy: "cooooo????? jeszcze miesiac????? z takim bebechem? niemożliwe!!"... coraz mniej go lubie...