reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Do obejrzenia tego filmiku nie bałam się porodu...

Pochwalę się, że dzisiaj spakowałam torbę. Chodziło za mną cały dzień, żeby się w końcu spakować, bo to różnie bywa. Jeszcze muszę kupić parę rzeczy na porodówkę, typu klapki, woda, itp a na położniczy i na wyjście ze szpitala już wszystko mam. Ależ poważnie się zrobiło...

reklama
Prawidłowo, nie powinno się robić często USG, bo nie jest ono przecież obojętne dla dzidziusia... Częste usg jest uzasadnione w przypadku ciąż zagrożonych.

Dzisiaj mam jakieś takie dziwne uczucie - mam napady bólu przy kręgosłupie w okolicy krzyża i trochę wyżej... Nie wiem co to jest, ale dzisiaj już kilka razy mnie złapało i bolało aż mi się niedobrze robiło... Im bliżej porodu tym wiecej u mnie z tą ciążą się dzieje... Jak nie urok to....

Prawidłowo, nie powinno się robić często USG, bo nie jest ono przecież obojętne dla dzidziusia... Częste usg jest uzasadnione w przypadku ciąż zagrożonych.

Dzisiaj mam jakieś takie dziwne uczucie - mam napady bólu przy kręgosłupie w okolicy krzyża i trochę wyżej... Nie wiem co to jest, ale dzisiaj już kilka razy mnie złapało i bolało aż mi się niedobrze robiło... Im bliżej porodu tym wiecej u mnie z tą ciążą się dzieje... Jak nie urok to....
a u mnie sie nic nie dzieje....a ja bym juz chciala zeby zaczelo sie dziac....chce miec to juz za soba...

Filmik w miarę normalny hehe...nie taki straszny i naturalny...ale zobaczycie - z naszej perspektywy będzie to wyglądało ZUPEŁNIE inaczej

ja tez mysle, ze nie wygladalo to tak zle....chociaz jak D to zobaczyl t6o zbladl i powiedzial "o Boze....":-D:-D:-D
hahahahaha ahhahahahahah :laugh2::laugh2::laugh2:
No, mój już zahartowany ;-) Nie żeby jakoś notorycznie ale razem obejrzeliśmy jeden czy dwa filmiki wiec chociaż mniej więcej wie czego może się spodziewać.

reklama
zrobiłam już temat prodów no i dałam tam wpis dudziakowejjak prosiłyście...
mam nadzieję że się nie obrazi;-) bo musiałam podzielić jej post na 2 żeby to miało składnię jakąś....
no ale myślę że jest ok....

Do góry