Kurka, chwile mnie nie ma i tyle do nadrobienia
Kaska i
Gie-oska trzymajcie sie mocno!!!
Jesli chodzi o
ciezarna i chrzest to ja wlasnie dlatego nie zostalam chrzestna mojego brata. Chociaz z mama tez uwazamy ze to glupi przesad, to co innego moi dwaj wujkowie - ksieża. Powiedzieli, ze, cytuje "Broń Boże aby ciezarna byla chrzestna. Przez to skrzywdzi sie ktores z dzieci, a chcemy aby i Miloszek i malenstwo Gosi dobrze i zdrowo sie chowalo". No i jak poszla fama po rodzinie, to wszyscy byli oburzeni, ze tak chcemy zrobic. Wiec dla swietego spokoju chrzestna zostal ktos inny, a ja siostra bede przeciez zawsze. Ale cos w sercu kluje
No i najwazniejsze, ponoc Kosciol nie uznaje zabobonow i przesadow. A tu prosze jaki dowod. I to nie zwykli ksieza, a bardzo szanowani proboszcz i prałat.
A jesli chodzi o
rozwodnikow, to niby jest tak, ze jak rozwod jest z winy jednej strony, a druga zyla caly czas w zgodzie z Bogiem, to ta druga ma prawo spowiedzi i komunii, dopoki nie zacznie grzeszyc z nowym partnerem
Chociaz byla zona mojego chodzi do komunii i jak moja tesciowa z nia rozmawiala i sie jej zapytala jakim prawem, to stwierdzila ze dostala rozgrzeszenie. A ma nowego faceta i jest z nim w ciazy
Wiec nie wiem o co tu chodzi.
A mi sie rozwalil wczoraj samochod. Jak juz pisalam, to raz mi juz poszedl pasek rozrzadu, a teraz linka od sprzegla
i jestem wsciekla bo nie moge ruszyc sie z domu i mala nie poszla przez to do przedszkola
Pianistka, bo to chyba Ty pisalas o tym sluzie. Mnie ginekolog uprzedzil, ze na ostatnie miesiace zabezpieczyc sie we wkladki, lub mniejsze podpaski i zebym sie nie zdziwila jak bede miala obfita wydzieline, wrecz ciagnaca sie. Dopoki jest przezroczysta lub biala i nie ma brzydkiego zapachu - to normalne. A czop zaczal mi odchodzic trzy dni przed urodzeniem, polaczony z mocnymi juz wtedy skurczami. Byl ciemnozielony, brazowy z domieszka krwi. I bardzo gesty. Na pewno go rozpoznasz.