reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

anadri
A cóż to wymyśliłaś męzulkowi na urodziny powiedz :happy:
Zawsze mam problem z tymi "męskimi prezentami"... ;-)

mary telefon komorkowy mu kupilam.
na szczescie zareagowalpozytywnie, tylko ciagle sie pyta " czy ty to dobrze wszystko przeliczylas? zebysmy z torbami nie poszli" ;-)

CZY WASZE DZIECIATKA WYDAJA JAKIES DZWIEKI? BO MOJ DZIS STRASZNIE HALASUJE! JAKBY CIAGLE PIERDZIAL, PRZELEWAL SIE, I SKRECAL MI JELITA. DZWIEK WYDOBYWA SIE Z MACICY TAM GDZIE MALY MA PUPKE I PLECKI. nie wiem co to jest, ale troszke mnie to niepokoi ...

Ostatnia edycja:
reklama
ostatecznie to i tak dobrze, ze wyszedl ta dziurka a nie druga....:-D:-D:-D

Pianistka- moja dzidzia tez teraz sie rusza zupelnie inaczej niz wczesniej wiec to raczej normalne poza tym nie zawsze jest tak samo aktywna...czasem wiekszosc dnia spi, czasem wariuje i przeciagsa sie pod skorka jak by pepkiem chciala wyjsc wiec nie denerwuj sie za bardzo....

co do ruchow to jak wczoraj zobaczylam ten filmik to myslalam, ze padne....
Maxior :: Energiczne dziecko w łonie matki
mój tak się rusza!!!!!! :-)tylko przez cąly czas! Nie muszę go ręką pobudzać - namawiać by sie ruszył. Sam tak szaleje z jednej strony na drugą. Aż żaluję, ze nie mam kamery :-(

Wiadomość od KaśkiK: "Jestem totalnie załamana :-( na siłę wstrzymują mi poród wszystko mnie boli wiem że dla dziecka ważny każdy dzień ale nie spodziewałam się takich męczarni " :-:)-:)-(
biedna Kasia!!

ale dziś tu pusto i cicho.....:sorry:

hehs ja myslalam ze mi internet szwankuje,pisze i zero odzewu. chyba wiekszosc z nas dzis spi :-D

ps. co do tego filmiku z ruszajaca sie dzidzia to dziewczyna ma w strasznym stanie brzuch. bardzo jej wspolczuje tego co bedzie miala po porodzie lub co juz ma ... :szok:

Ostatnia edycja:
Moze to organizm stara sie nabrac energii przed wysilkiem...w koncu mi juz 4 tyg zostaly...niw wiem, ale ostatnie kilka dni sie tak czuje....
w kazdym razie zawsze to jakas wymowka...;-)

reklama
ja jakoś nie czuję żeby TO się zbliżało...:sorry:
nie wiem czy powinnam coś czuć tak za bardzo...
ale zdaje mi się że moja dzidzia to chciałaby tam posiedzieć jeszcze z kilka dobrych miesięcy:-D

Do góry