E
etna36
Gość
Ja jestem tego samego zdanie!!!! Trzeba być dobrej myśli, a że będzie boleć to chyba każda z nas zdaje sobie sprawe.Miran, a może dziecię ucisnęło tak nieszczęśliwie na jakiś nerw? Ja nie wierzę, że poród boli tak niemiłosiernie. Będzie pięknie, bezboleśnie, szybko. U każdej z nas !!!!!!!!!!!!
No niektorzy majaa takie tendencje do roztepow, straszne, szkoda mi tych dziewczyn ile to kobieta musi sie poswiecac dla tych naszysz aniolkow.filmik niesamowity
ale nie zazdroszczę jej rozstępów....
No i tak się długo trzymała z pozytywnym nastawieniem i tak w dalszym ciągu ją podziwiam, myślę że to chwilowe i będzie dalej walczyć. Gdyby tylko można było jej jakoś pomócWiadomość od KaśkiK: "Jestem totalnie załamana :-( na siłę wstrzymują mi poród wszystko mnie boli wiem że dla dziecka ważny każdy dzień ale nie spodziewałam się takich męczarni " :---(
Czasami nawet kremy i oliwki nie pomogą taki poprostu jej urok i tez sie sie spodkalam z takimi roztepami na brzuchu i pupie.Booossshhhheee!!!!!!!!!!!!!! Jaki straszny ten brzuch Jak mozna do czegos takiego doprowadzic?? Nie wiem jaką trzeba miec skóre, żeby jakaś oliwka czy krem nie pomogły.