reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

miran nie martw się na zapas, bo ja słyszałam od koleżanek, że bóle przepowiadające, a Ty chyba takie właśnie miałaś bolą bardziej niż te porodowe. Ale więcej o tym mogą nam napisać e-ciotki co już rodziły:tak:
Dziś u nas pochmurno i wietrznie, byłam na targu oglądałam ciuszki, mam ich tyle, że w sumie nic już kupować nie muszę, ale wiecie jak to jest:tak: popatrzeć można:-)
i widziałam takie śliczne sukienusie dla małych dziewczynek:-) jak miałbym córcię to tylko takie bym jej kupowała:tak:
Dziewczynki miłego dnia! Potem jeszcze zajrzę zobaczyć czy są wieści od KaśkiK

reklama
Miran, a może dziecię ucisnęło tak nieszczęśliwie na jakiś nerw? Ja nie wierzę, że poród boli tak niemiłosiernie. Będzie pięknie, bezboleśnie, szybko. U każdej z nas !!!!!!!!!!!!

Miran, a może dziecię ucisnęło tak nieszczęśliwie na jakiś nerw? Ja nie wierzę, że poród boli tak niemiłosiernie. Będzie pięknie, bezboleśnie, szybko. U każdej z nas !!!!!!!!!!!!
AGISSA - ponieważ od wczoraj jawisz mi się jako mądrejsza od lekarzy, to Ci wierzę :cool2: I pewnie ja tylko jakoś źle pamiętam, że te dwa poprzednie porody troszkę mnie bolały :-)

Czesc mamuski, ja znow mam problem... moj mala jakos od wczoraj caly czas spi, fakt ze wypina sie co jakis czas ale tak delikatnie, nie dostaje tych mocniejszych kopniakow, a kilka dni temu jeszcze tak szalala. Kopie tylko jak sie klade na boku i ja uciskam chyba, albo kopie caly czas a ja juz tych kopniakow nie czuje... ale zaczynam sie martwic czy wszystko w porzadku, czy to normalne ze te ruchy slabna po malu bo mala ma mniej miejsca?
Sama juz nie wiem, poczekam jecze do jutra i jak cos to pojade do lekarza sprawdzic czy wstko okej. Chyba ze zaraz zaczne podskakiwac zeby ja wybudzic, ehhh, jak ni urok to sraczka. Jak byla strasznie ruchliwa, to sie chwilami balam ze cos nie tak, bo za szybkie i wzmozone ruchy, jak teraz malo sie rusza, to tez zle... najwiekszy chyba stres sie u mnie zaczyna....

AGISSA - ponieważ od wczoraj jawisz mi się jako mądrejsza od lekarzy, to Ci wierzę :cool2: I pewnie ja tylko jakoś źle pamiętam, że te dwa poprzednie porody troszkę mnie bolały :-)
eee dawno to było to nie pamiętasz! Coś ci się pomyliło! może sie o coś uderzyłaś? ;-)

reklama
a tak, przypominam sobie... niechcący polknęłam arbuza w całości, strułam sie i musiałam się go jakoś pozbyć :-p:-D
ostatecznie to i tak dobrze, ze wyszedl ta dziurka a nie druga....:-D:-D:-D

Pianistka- moja dzidzia tez teraz sie rusza zupelnie inaczej niz wczesniej wiec to raczej normalne poza tym nie zawsze jest tak samo aktywna...czasem wiekszosc dnia spi, czasem wariuje i przeciagsa sie pod skorka jak by pepkiem chciala wyjsc wiec nie denerwuj sie za bardzo....

co do ruchow to jak wczoraj zobaczylam ten filmik to myslalam, ze padne....
http://www.maxior.pl/film/110262/Energiczne_dziecko_w_lonie_matki

Ostatnia edycja:
Do góry