reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
ja juz od godziny ide do łózka i dojśc nie mogę ;-)już nawet wykąpana siedzę. a powinnam się połozyć, bo dziecko na pewno o 6 wstanie, jak nie wczesniej
ajjj masakra hehe ;-) ja juz zasypialam ale odechcialo mi sie jak maly zaczal "spacerowac po materacu" hehe wiercipieta jedna
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Mój tez jak tylko się kładę zaczyna tańczyć ale mi to zupełnie nie przeszkadza i od razu zasypiam.
ja to od razu klade reke i sie bawimy razem... a jak sie skapne zeby isc spac to juz mi sie nie chce
Wlasnie dostalam wiadomosc od znajomej. Urodzila dzis synka o 8:20 wieczor. porod naturalny, bidula meczyla sie od 3 dni bo porod miala wywolywany. A maly przez cukrzyce urodzil sie z waga 3,900, 2 tyg przed terminem.
Ostatnia edycja:
R
rouż
Gość
Cześć, dziewczyny
Sorry, że się nie odzywam ale jestem w szpitalu. Wesele przyjaciol przezylam i sie posypalam. W pon. tydz. temu okazalo sie, że mam cukrzycę i krótką szyjkę. W piątek poszłam po glukometr i zrobili mi rutynowe ktg a tam się okazało, że mam złe zapisy i zostawili mnie. Tętno malutkiej spada czasem dość mocno, 2 razy mnie położne w nocy budziły i przewalały z boku na bok szukając jej tętna, nawet tlen dostałam i to coś na palec. Chyba tu zostanę do porodu i choć mi tu źle to tak wolę, jestem pod całodobowym zapisem ktg i przynajmniej wiem, że jest wszystko dobrze. Może być tak, że ona przyciska pępowinę. Pierwszego dnia to mi jeść nie dawali bo bali się, że trzeba bedzie cesarke robic. No i dostałam już sterydy na w razie co. Najgorsze było to, że czasem nawet do ubikacji wstać nie dawali. Na razie mogę i prysznic to dla mnie wielkie szczescie. Cieszę się, że w końcu mam laptopa po tygodniu, bo myślałam, że oszaleje. Dają mi max. 2-3 tyg. Nie wiem tylko jaki porod, bo ja wogóle to 6 dni leżałam na porodówce i tak się nasłuchałam krzyków, że mam już dość.
A przed weselem mój mąz, chodził i gadał po co ty prasujesz te ubranka, przecież potem to sobie zrobisz na spokojnie ;-)
Byłabym bardzo wdzięczna jakby ktoś mi napisał co się dzieje bo nie chcę już tyle małej męczyć przy tym kompie, pół dnia wybierałam wózek, potem farby do pokoiku a ona czkawke ma i szaleje, muszę zmienić pozycję
Trzymaj sie dzielnie. Dobrze, ze jestes pod obserwacja i dbaja o Was. Bedzie dobrzee
Bardzo spodobalo mi sie to zdanie. I tez podpisuje sie pod nim:-)trzymaj się!!! i na trzecią się nie szykuj! w ogóle na razie nie ustawiaj się w kolejce będzie dobrze!
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dzień dobry ;-) mam juz dość chrupkiego pieczywa i wysłałam mojego M po bułeczki świeże- ech łakomstwo;-)
poza tym dziś idziemy po wielkie zakupy... uporządkowałam komodę dla małego i bierzemy się do roboty
Trzymam kciuki za dziewczyny A Wam życzę spokojnego weekendu
poza tym dziś idziemy po wielkie zakupy... uporządkowałam komodę dla małego i bierzemy się do roboty
Trzymam kciuki za dziewczyny A Wam życzę spokojnego weekendu
miałąm dziś koszmarne sny.. ostatni był z KaśkąK, że spotkałąm ją w autobusie, umęczona siedziała, chudziutka taka, razem ze starszą córcią, i płakała, a potem cały autobus zaczął płakać.. Strasznie się Nią przejmuję
Bardzo źle się czuję, mam zawroty głowy, a ciśnienie oszalało: spoczynkowo 97/55 przy tętnie 124. Dzwoniłąm do gina, kazął łyknąć więcej magnezu i obserwować. Znów cukier za wysoki, mimo zwiększania codziennie dawek insuliny przez ostatnie 3 dni.. A dzidziek szaleje.. Kiepski początek soboty mam..
Bardzo źle się czuję, mam zawroty głowy, a ciśnienie oszalało: spoczynkowo 97/55 przy tętnie 124. Dzwoniłąm do gina, kazął łyknąć więcej magnezu i obserwować. Znów cukier za wysoki, mimo zwiększania codziennie dawek insuliny przez ostatnie 3 dni.. A dzidziek szaleje.. Kiepski początek soboty mam..
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Ja też dobrze dziś nie spałam - śniło mi się coś o dziecku upośledzonym (chyba z zespołem downa). Szczegółów na szczęście nie pamiętam ale nie było to przyjemne...:-(miałąm dziś koszmarne sny..
reklama
C
Cleo1981
Gość
Witam:-)
Ja dziś elegancko przespałam noc, jak za dawnych czasów:-)
Niunio był grzeczny i też sobie smacznie spał:-)
Ja dziś elegancko przespałam noc, jak za dawnych czasów:-)
Niunio był grzeczny i też sobie smacznie spał:-)