reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
nareszcie minela mi ta rwa przeokropna :-)
ja planuje dalej porod w wodzie i modle sie aby wanna byla wolna. gazu moge sprobowac, a w ostatecznosci zdecyduje sie na epidural. te pochodne morfiny do mnie nie przemawiaja- wedlug mnie za duza ingerencja u dzidzi, poza tym nigdy nie probowalam zadnych narkotykow i nie mam zamiaru serwowac ich ani sobie ani malenstwu od razu od urodzenia.
chociaz w obliczu bolu porodowego moge zmienic zdanie
Banana przy porodzie w wannie nie ma szans na znieczulenie! takze o epiduralu mozesz zapomniec. a co do gazu to znajoma jak rodzila to miala gaz i strasznie odradzala. Bo w trakcie parcia masz ochote "krzyczec" a tu jedna "dziura" musisz pchac a druga wciagac kiedy masz ochote krzyczec czy steknac... przepraszam za tak doslowne okreslenie.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Biedna Kasia :--( Tyle sie wycierpiec musi...
Enka trzymaj sie dzielnie, jeszcze troszke ;-)
Enka trzymaj sie dzielnie, jeszcze troszke ;-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
na plecy goraco polecam termofor!!! naprawde dziala cuda, sama wczoraj z nim spalam
aa ciekawe czy poduszka elektryczna nie zaszkodzi eh
madziek
listopadówka 2009 :)
Enka ale się porobiło:-( ale najważniejsze, że w porę zauważyli i teraz jesteś pod opieką lekarską i na pewno wszystko dobrze się skończy 3mam kciuki za Ciebie i maleństwo
KaśkaK to się namęczy, nawet sobie tego nie potrafię wyobrazić. Każdy dzień jest ważny dla maleństwa, a lekarze na pewno wiedzą co robią.
KaśkaK to się namęczy, nawet sobie tego nie potrafię wyobrazić. Każdy dzień jest ważny dla maleństwa, a lekarze na pewno wiedzą co robią.
E
etna36
Gość
Witamy!Byłabym bardzo wdzięczna jakby ktoś mi napisał co się dzieje bo nie chcę już tyle małej męczyć przy tym kompie, pół dnia wybierałam wózek, potem farby do pokoiku a ona czkawke ma i szaleje, muszę zmienić pozycję
U nas było ok dopuki nam dudziakowa nie urodziła (ale dzięki Bogu jest cała i zdrowe u już ma swojego synka w ramionach), a teraz kaśka walczy o każdy dzień w dwupaku, tylko Ty się tam trzymaj i się nie daj za wcześnie. Dziewczyny to jeszcze nie czas!!!!
Miałyśmy być mamusie listopadowe, a tu się nam nawet wrześniówki zrobiły.
Ja już spałam i wstalam włączyć komputer bo nie mogłam wytrzymać co tu się u nas dzieje, a teraz to pewnie tak szybko nie zasnę
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja tez spac nei dam rady malenstwo tak sie kreci ze az mi ciezko wali nozkami w gore brzucha aj... wiele bym dala zeby juz byl listopad i zebym miala juz je na raczkach eh
kilolek
podwójna listopadowa mama
na rączkach tez ci spać nie da ;-)ja tez spac nei dam rady malenstwo tak sie kreci ze az mi ciezko wali nozkami w gore brzucha aj... wiele bym dala zeby juz byl listopad i zebym miala juz je na raczkach eh
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
na rączkach tez ci spać nie da ;-)
widze ze nie tylko ja nie moge spac.... ;-)