C
Cleo1981
Gość
Klaudzia akcja jak z filmu grozy
dobrze ze Ty i maluszek cali i zdrowi no i tata też oczywiście. Kto takim kretynom daje prawo jazdy, jak jezdzić nie potrafią.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje jest beznadziejne bo mnie zgaga pali![]()
Klaudzia akcja jak z filmu grozydobrze ze Ty i maluszek cali i zdrowi no i tata też oczywiście. Kto takim kretynom daje prawo jazdy, jak jezdzić nie potrafią.
Suuupeeer!!! Gratulacje!!! :-):-):-)Witajcie))) Ja juz po obronie lekko nie bylo, ale się udało zaliczyłam na 4+ teraz robię sobie dłuuuugi odpoczynek. Jutro nadrobię zaległości.
katrenkia ja dzis bylam po porade prawna w sprawie mojego macierzynskiego poza tyg gadalam z taka znajoma angielka i generalnie wszyscy mowia zeby ich postraszyctroche...w piatek mam umowione spotkanie z moim menagerem i dwoma menagerami z dzialu kadr i zobaczymy co wywalcze...jak nie to zloze oficjalna skarge, pojde do lokalnego przedstawiciela parlamentu oraz lokalnych gazet jak bedzie trzeba i zrobie im taki show, ze napewno mnie popamietaja....nastawialam sie bojowo.....
![]()
a ja dzis bylam po porade prawna w sprawie mojego macierzynskiego poza tyg gadalam z taka znajoma angielka i generalnie wszyscy mowia zeby ich postraszyctroche...w piatek mam umowione spotkanie z moim menagerem i dwoma menagerami z dzialu kadr i zobaczymy co wywalcze...jak nie to zloze oficjalna skarge, pojde do lokalnego przedstawiciela parlamentu oraz lokalnych gazet jak bedzie trzeba i zrobie im taki show, ze napewno mnie popamietaja....nastawialam sie bojowo.....
![]()
a mi sie k%%^& samochod zepsul!myslalam, ze akumulator, ale moze byc cos powazniejszego. dobrze,ze jeszcze mam dwa dni wolnego, jutro kumpel zajrzy do niego.