reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Wpadłam na chwilę żeby życzyć Wam miłego dnia ;-)Zamierzamy wykorzystać dziś piękną pogodę i trochę młodego w brzuchu dotlenić morskim powietrzem:tak:

reklama
madziek kuzynka strasznie podobna do Ciebie :tak:
synuś oczywiście śliczny:-)
A wogóle jestem zszokowanatą opowieścią:szok:
dobrzeże nic się nie stało... i że wszyscy wyszli ztego cało.. znacy onai dziecko...

luuuuzna powiedz mi proszę na kiedy wkońcu ustalili Ci termin ostateczny??
bo pamietam jak mówili że na grudnia masz....
ps.. z tego co słyszałam to n jest do kitu....
ale nie wiem...
ponoć po jakimś czasie wyłączają dużo programów co chwile i ciężko się doprosić żeby znów włączyli....
tak mówiło mi kilku znajomych jak my zastanawialiśmy się jaką tv wziąść...
i mamy cyfrę+
ja mam n i jestem bardzo zadowolona :)) mam 4 pakiety te co lubie i ciągle dodają jakieś nowe kanały :)) jest wypożyczalnia vod ale żadko z niej korzystam, ale czasami robią promocję i są za darmo filmy. A zwłaszcza przekjonuje mnie roczna umowa i przez 4 miesiące za darmo. Jak ja brałam to niestety nie było takiej promocji :))

zaraz zmykam na roczek siostrzenicy :)) pewnie zaszaleje z jakimiś pysznościami a później się ruszać nie będę mogła :))

ja mam n i jestem bardzo zadowolona :)) mam 4 pakiety te co lubie i ciągle dodają jakieś nowe kanały :)) jest wypożyczalnia vod ale żadko z niej korzystam, ale czasami robią promocję i są za darmo filmy. A zwłaszcza przekjonuje mnie roczna umowa i przez 4 miesiące za darmo. Jak ja brałam to niestety nie było takiej promocji :))

zaraz zmykam na roczek siostrzenicy :)) pewnie zaszaleje z jakimiś pysznościami a później się ruszać nie będę mogła :))

No właśnie. Byliśmy w punkcie n i miły Pan powiedział nam o dwóch promocjach (o tej drugiej nie słyszałam - że niby umowa na 24 m-ce, dekoder z nagrywarką za darmo (w 1 promocji jest za 99 zł), i wszystkie pakiety (łącznie z vod i kanałami filmowymi dodatkowymi) za 99 zł miesięcznie. W sumie wychodzi za tyle samo jak kablówka z pakietem cyfrowym i programami w HD. W n HD są za darmo w poszczególnych pakietach.

A co do listonoszy, to nasz ten jaja odwala - przyniósł awizo, bo mu się paczki nie chciało przynieść:wściekła/y::crazy:
I pytał "czy to nie problem podskoczyć do poczty?"
pytał ciężarną..ehh żal mówić

K.....wa mać !!! Przepraszam za wyrażenie, ale tylko to cisnie mi się na usta.
Wczoraj gotowałam obiad i siedziałam na kompie i wstałam zaczepiając nogą od kable od komputera...
Chyba nie musze mówić co było dalej ?
Wyłożyłam się jak długa....

Kurde nigdy się nie potykam, nie przewracam, a akurat w ciąży musiałam się wypierniczyć !!!
Poleciałam na łokieć prawy i na prawe kolano, które mam stłuczone.
I trochę prawe biodro mnie boli.
Dobrze , że najpierw poleciałam na rękę i kolano to zamortyzowałam trochę ten upadek..
Nie wiem czemu ja mam ostatnio same jakieś durne przygody....
Małej chyba nic nie jest, bo się rusza....
Do tej pory mam zły humor, ale nie chcę znowu jechac do szpitala sprawdzać czy wszystko okey skoro w czwartek dopiero co byłam...

Ola no rzeczywiście jakiś nie fart. O małą się nie martw po to jest też łożysko i worek owodniowy, ona na pewno jest cała i zdrowa. A takie upadki i rzeczy tego typu zdarzają się podobno często w ciąży więc uważaj kochana na siebie :)))
Na szczęscie niedługo kończysz pracę więc będziesz bardziej wypoczęta i wyspana co może się przełożyć na częstość pojawiania się takich sytuacji :)))

Wiązadła się nam poluzowały, środek ciężkości przesunął, to się wcale nie dziwmy że zdarzają się nam przygody. Ja co chwilę o coś zahaczam, wszędzie mi ciasno, a jak myję gary to wszystko mi z rąk leci... :sorry2:

to też właśnie powiedziąłam że nie wiem ... bo nie mam n...
tylko napisałam że słyszałam:tak:
a w pl nie mieszkkam więc tak się do końca nie orientuję żeby to wiedzieć co i jak...
i gdzie jakie reklamy czego i co się bardziej opłaca...
a szkoda:sorry2:

Klaudzia śliczny Twój brzusio wygląda prawie tak jak mój nago, a i w pasie mam 106 cm:-), a krócej Klaudzia może być Kaja;-)

Madziu kuzynka faktycznie strasznie podobna do Ciebie, no chyba ze to Ty???? :-)

I dziekuje za komplement :-) ja mam 108 w pasie wiec mozliwe ze wygladaja identycznie :-)
a co do Kaji to nie spotkalam sie z takim zdrobnieniem do Klaudii hehe za to tak zdrabniaja imie mojej znajomej Karoliny :) Ja zostane przy Klaudzi hehe

Witajcie dziewczyny!

Dzisiaj nadrobię zaległości. Troszkę tego sporo, ale juz przyzwyczaiłam się, że jak tydzień nie zaglądam to w sobotę godzinka schodzi na doczytanie co u Was sie dzieje.
W poniedziałek miałam wizytę, wszystko ok z Małą - rozwija się dobrze, waży 1770 g i wreszcie dała zrobić zdjęcie buźki.:-)
Jedyne co mnie strasznie zmartwiło, to to że jest owinięta pępowiną i to dwukrotnie wokół szyjki. No ale niestety nie mam na to wpływu i pozostało mi mieć nadzieję, że odwinie się jeszcze.

Miłego weekendu życzę.

Butterfly nie martw sie ta pepowinka, napewno nic sie jej nie stanie :tak::tak:;-)

ja się w sumie cieszę, ze tam sie coś dzieje tzn że macica trenuje, bo może dzięki temu tym razem mi łatwiej pójdzie :sorry2: Teraz okupuję kanapę ale oczy mi sie kleją.
To tez jest tak, ze normalnie jakby ktoś był w dom to o 15,15 już bym byla w łóżku i leżała i pewnie o 15,30 byłoby po skurczach a tak musiałam zająć sie Kubusiem i dlatego to tyle trwa. jak sie nie ruszam to nie mam skurczy :-)

Ty mi sie tam nie ciesz tylko lez :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo sie poklocimy!
:*:* odpoczywaj kochana :*:*

K.....wa mać !!! Przepraszam za wyrażenie, ale tylko to cisnie mi się na usta.
Wczoraj gotowałam obiad i siedziałam na kompie i wstałam zaczepiając nogą od kable od komputera...
Chyba nie musze mówić co było dalej ?
Wyłożyłam się jak długa....

Kurde nigdy się nie potykam, nie przewracam, a akurat w ciąży musiałam się wypierniczyć !!!
Poleciałam na łokieć prawy i na prawe kolano, które mam stłuczone.
I trochę prawe biodro mnie boli.
Dobrze , że najpierw poleciałam na rękę i kolano to zamortyzowałam trochę ten upadek..
Nie wiem czemu ja mam ostatnio same jakieś durne przygody....
Małej chyba nic nie jest, bo się rusza....
Do tej pory mam zły humor, ale nie chcę znowu jechac do szpitala sprawdzać czy wszystko okey skoro w czwartek dopiero co byłam...

Ola nie martw sie kochana, ja tez ostatnio mialam wypadek... potknelam sie na ostatnim schodku i polecialam tak jak Ty. Niestety takie wypadki sie zdazaja... :-( ale Malwinka sie rusza, nic sie zlego nie dzieje wiec napewno jest OK! :tak:

reklama
Do góry