xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
popieram popieram..
też chyba bym tak zareagowała....
Klaudzia jakie śliczne foto![]()
hehe kapeczke nie wyrazne wiec zmienilam na brzunio :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
popieram popieram..
też chyba bym tak zareagowała....
Klaudzia jakie śliczne foto![]()
a ja się załamałam.....:-(
skończył mi się syrop na zgagę... nie mam drugiego a ta franca nie chce minąć
kilolek połuż się i odpoczywaj ... bo strach.....![]()
to co mi wysyłałaśhehe kapeczke nie wyrazne wiec zmienilam na brzunio :-)
ja się w sumie cieszę, ze tam sie coś dzieje tzn że macica trenuje, bo może dzięki temu tym razem mi łatwiej pójdziedo lozka i lezec ale JUZ!!!!bo mi jeszcze urodzisz przed czasem (tfu tfu wypluc i odpukac)
Martwisz mnie normalnie! :--
-(
ta średnia co ma 300ml....ta duza butla ci sie juz skoczyla czy bralas mala?????![]()
Kasiula my wcześniej mieszkaliśmy w domku u moich rodziców, zawsze marzyłam o własnym z ładnym ogrodem, ale przez te ceny nieruchomości mogliśmy pozwolić sobie tylko na mieszkanie, najgorsze jest to, że sami nakręcamy rynek nieruchomości i ceny są tak wysokie. W mojej miejscowości Wrocław nam zawyżył ceny mieszkań, domów czy działek budowlanych. Bo tak dla porównania to na górnym śląsku za takie mieszkanie, zapłacilibyśmy ok. 120000 zł, podobnie w opolskim- tam mam rodzinę dlatego te przykłady podaję. A jak u was? He..., zaraz na allegro zobaczę;-)
No własnie też tak o tym myśle, tym bardziej, że to mieszkanie jest baaaardzo blisko uniwersytetu i z wynajeciem by nie było większego problemu. Tylko te kredyty... o rany, jak sobie pomysle, że przez najblizsze 30 lat mam cos spłacać. Ale zawsze to swoje sie spłaca.
to co mi wysyłałaśteż śliczne....
a ja chciałam powiedzieć że zmieniłam nick co by się ktoś nie pomylił...
Ka.M`cia to ta sama co Ka...M![]()
to co mi wysyłałaśteż śliczne....
a ja chciałam powiedzieć że zmieniłam nick co by się ktoś nie pomylił...
Ka.M`cia to ta sama co Ka...M![]()
w sumie mamy okaze kupic domek z działka za grosze i drugie tyle wsadzic w remont itp to mam nadzieje ze w 160000 zl wyrobimy sie zobaczymy :]
Klaudzia śliczny brzuchalek![]()
trzeba do administracji się zgłosić;-)no wlasnie zauwazylam :-):-):-) a jak tez sie to zmienia tak wogole? bo jak kiedys patrzylam to nie bylo funkcji zmiany nicka tylko maila i hasla???? tez sobie zmienie hehehe tyle ze klaudzia juz sie nie da bardziej zdrobnic![]()