reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

To BARDZO TRUDNE PYTANIE!:laugh2::laugh2:
Ta więc terminy: 27.11, 06.12 i 26.12

I bądź tu człowieku mądry...ehhh
to faktycznie trudne:sorry: ale musisz szykować trobę... hehe bo jakby nie było to już niedługo:-p

na zdjęciu z małym jestem ja:tak: Kiedyś byłam tleniona blondyna i po mału do tego wracam, bo mojemu mężowi w blondzie najbardziej się podobam;-)
aaa to ślicznie Ci w blond było....:tak: ja też teraz mam taki średni blond a D namawia mnie spowrotem na jasny i sobie zrobię:-D
tylko w ciąży zmieniłam bo chciałam zaoszczędzić sobie odrostów;-)

reklama
Tak to juz jest jak ma się rozlegulowany okres:confused2:
i nie da się jednoznacznie określić terminu.
Torbę trzeba zacząć pakować, bo będzie katastrofa normalnie

Mam w nocy jechać pociągiem w długą podróż:szok:
Kurde nie wiem czy wytrzymam

Tak to juz jest jak ma się rozlegulowany okres:confused2:
i nie da się jednoznacznie określić terminu.
Torbę trzeba zacząć pakować, bo będzie katastrofa normalnie

Mam w nocy jechać pociągiem w długą podróż:szok:
Kurde nie wiem czy wytrzymam
tez tak mialam, date mam na podstawie usg w 12 tyg, a druga po usg w20tyg

Witajcie kochane, czy ktomus jeszcze opadl brzuchalek? Zaczynam sie martwic bo to dopiero 33 tydzien, a dzis wyraznie brzuchal sie obnizyl, nie zaczyna sie tuz pod samymi pierdiami, ale duzo nizej, kopniaczki juz nie ida na boki, tylko pod zebra, tak wyglada, ze malunia sie odwrocila glowka w dol, ale dlaczego ten brzuchal opadl?
mi już ze 2 tygodnie temu się obniżył dość znacznie, ale widzę, ze to jeszcze nie koniec, bo z każdym dniem jest coraz niżej. A mój mały już ze 2 miesiące głową w dół.

reklama
Do góry