reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

My też chcemy kupić mieszkanie...
ale szczzerze to nie znam się na tym... i nie wiem jaki kredyt co gdzie i jak...:sorry2:
więc narazie sprawa stoi ... a my się zastanawiamy co dalej.....:confused:

reklama
a mnie tak głowa boli dzisiaj....:baffled: znów:crazy:
normalnie rozwala mnie ....:dry:
i do tego mam taką zgagę jak ostatnio nie miałam.....
i kot miałczy nie wiadomo za czym bo wszystko ma świerze....:confused:
no nie wiem co dziś za choey dzień normalnie

Natalunia ja również czasami odczuwam parcie na kość łonową, i kłócia w pochwie, ale przy tym nie mam bóli, jak na @. Kładę się wtedy, mnie to pomaga. Uczucie napóru na kość łonową możliwe, że wywołuje Dzidzia, która jest coraz większa i bardziej naciska. Dostosuj się do zaleceń lekarza i do wizyty oszczędzaj się baaaarrrdzoooo.

U mnie 2 godzinna drzemka w ciągu dnia to już normalnie norma. Ostatnio nie mogę długo siedzić, ponieważ mam starsznie spłycony odech :no: Już mnie to wkurza, ale tak jak piszecie, już bliżej niż dalej :tak:

a mnie tak głowa boli dzisiaj....:baffled: znów:crazy:
normalnie rozwala mnie ....:dry:
i do tego mam taką zgagę jak ostatnio nie miałam.....
i kot miałczy nie wiadomo za czym bo wszystko ma świerze....:confused:
no nie wiem co dziś za choey dzień normalnie

Kamilko mam tak samo dzis... czuje sie jakby łeb miałby mi zaraz wybuchnać a na zgage nawet gaviscon nie pomaga... normalnie pale sie od srodka :dry::dry::dry:

Ja chodzę i okna wszystkie otwieram, a mój M chodzi za mną i zamyka :-)

Hehe jakbym widziała siebie i mojego Misika :tak:

Pathanka, no to magisterkę niedługo będziesz miała z głowy:tak: Życzę powodzenia. Ja nigdy nie zapomnę, jaką ulgę odczułam po obronie:-)

Monia-Arek warto zastanowić się nad tym czy nie zostawić tego mieszkania, inwestycja w nieruchomość bardzo się opłaca, tak jak pisze Kasiula, z wynajmu możecie spłacać część kredytu, a w przyszłości mieć dla potkoma hheheh

A ja w sobotę mykam na szkołę rodzenia, a poźniej kolejny rajd w poszukiwaniu sofki, nie wiedziałam, że jej kupno przysporzy nam tyle kłopotu ehmmmm.
Miłego weekendu :-)

widze, ze kazdej cos dolega :-) nie jestem sama ;-)

ja dzisiaj chodze jak kaleka, boli mnie cala miednica, a najbardziej kosc lonowa, w pracy to powloczylam nogami i toczylam sie powolutku:zawstydzona/y:

ja od wczoraj mam taką zgagę że już nie mogę :angry:aż mi niedobrze z tego wszyskiego
w dodatku spędzilam dzisiaj 2 godziny w hipermarkecie bo trzeba było pokupić jedzenie na urodziny Zuzi potem stałam w gigantycznym korku i tak mnie rozbolał brzuch z tego wszystkiego że myslałam że urodzę

Kasiula my wcześniej mieszkaliśmy w domku u moich rodziców, zawsze marzyłam o własnym z ładnym ogrodem, ale przez te ceny nieruchomości mogliśmy pozwolić sobie tylko na mieszkanie, najgorsze jest to, że sami nakręcamy rynek nieruchomości i ceny są tak wysokie. W mojej miejscowości Wrocław nam zawyżył ceny mieszkań, domów czy działek budowlanych. Bo tak dla porównania to na górnym śląsku za takie mieszkanie, zapłacilibyśmy ok. 120000 zł, podobnie w opolskim- tam mam rodzinę dlatego te przykłady podaję. A jak u was? He..., zaraz na allegro zobaczę;-)

ja też zawsze otwieram wszystkie okna... a D mi narzeka że mu zimno...
a ja na to że mi duszno... i tak w kółko....:-D
no ale zawsze jest na moje bo wkońcu ciężarnej trzeba ustąpić:-D:-D:-p:-p:-p:-p

reklama
a mi ostatnio wkoncuuu zaczelo byc chlodno, moge zalozyc skarpetki i dresik z dlugim rekawkiem :-):-):-) choc wieczorami nie wyrabiam z goraca stop! pieka strasznie... zreszta od poczatku ciazy mnie piekly z goraca wiec wsumie juz sie przyzwyczailam

Do góry