reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

My też chcemy kupić mieszkanie...
ale szczzerze to nie znam się na tym... i nie wiem jaki kredyt co gdzie i jak...:sorry2:
więc narazie sprawa stoi ... a my się zastanawiamy co dalej.....:confused:

reklama
a mnie tak głowa boli dzisiaj....:baffled: znów:crazy:
normalnie rozwala mnie ....:dry:
i do tego mam taką zgagę jak ostatnio nie miałam.....
i kot miałczy nie wiadomo za czym bo wszystko ma świerze....:confused:
no nie wiem co dziś za choey dzień normalnie

Natalunia ja również czasami odczuwam parcie na kość łonową, i kłócia w pochwie, ale przy tym nie mam bóli, jak na @. Kładę się wtedy, mnie to pomaga. Uczucie napóru na kość łonową możliwe, że wywołuje Dzidzia, która jest coraz większa i bardziej naciska. Dostosuj się do zaleceń lekarza i do wizyty oszczędzaj się baaaarrrdzoooo.

U mnie 2 godzinna drzemka w ciągu dnia to już normalnie norma. Ostatnio nie mogę długo siedzić, ponieważ mam starsznie spłycony odech :no: Już mnie to wkurza, ale tak jak piszecie, już bliżej niż dalej :tak:

a mnie tak głowa boli dzisiaj....:baffled: znów:crazy:
normalnie rozwala mnie ....:dry:
i do tego mam taką zgagę jak ostatnio nie miałam.....
i kot miałczy nie wiadomo za czym bo wszystko ma świerze....:confused:
no nie wiem co dziś za choey dzień normalnie

Kamilko mam tak samo dzis... czuje sie jakby łeb miałby mi zaraz wybuchnać a na zgage nawet gaviscon nie pomaga... normalnie pale sie od srodka :dry::dry::dry:

Ja chodzę i okna wszystkie otwieram, a mój M chodzi za mną i zamyka :-)

Hehe jakbym widziała siebie i mojego Misika :tak:

Pathanka, no to magisterkę niedługo będziesz miała z głowy:tak: Życzę powodzenia. Ja nigdy nie zapomnę, jaką ulgę odczułam po obronie:-)

Monia-Arek warto zastanowić się nad tym czy nie zostawić tego mieszkania, inwestycja w nieruchomość bardzo się opłaca, tak jak pisze Kasiula, z wynajmu możecie spłacać część kredytu, a w przyszłości mieć dla potkoma hheheh

A ja w sobotę mykam na szkołę rodzenia, a poźniej kolejny rajd w poszukiwaniu sofki, nie wiedziałam, że jej kupno przysporzy nam tyle kłopotu ehmmmm.
Miłego weekendu :-)

widze, ze kazdej cos dolega :-) nie jestem sama ;-)

ja dzisiaj chodze jak kaleka, boli mnie cala miednica, a najbardziej kosc lonowa, w pracy to powloczylam nogami i toczylam sie powolutku:zawstydzona/y:

ja od wczoraj mam taką zgagę że już nie mogę :angry:aż mi niedobrze z tego wszyskiego
w dodatku spędzilam dzisiaj 2 godziny w hipermarkecie bo trzeba było pokupić jedzenie na urodziny Zuzi potem stałam w gigantycznym korku i tak mnie rozbolał brzuch z tego wszystkiego że myslałam że urodzę

Kasiula my wcześniej mieszkaliśmy w domku u moich rodziców, zawsze marzyłam o własnym z ładnym ogrodem, ale przez te ceny nieruchomości mogliśmy pozwolić sobie tylko na mieszkanie, najgorsze jest to, że sami nakręcamy rynek nieruchomości i ceny są tak wysokie. W mojej miejscowości Wrocław nam zawyżył ceny mieszkań, domów czy działek budowlanych. Bo tak dla porównania to na górnym śląsku za takie mieszkanie, zapłacilibyśmy ok. 120000 zł, podobnie w opolskim- tam mam rodzinę dlatego te przykłady podaję. A jak u was? He..., zaraz na allegro zobaczę;-)

ja też zawsze otwieram wszystkie okna... a D mi narzeka że mu zimno...
a ja na to że mi duszno... i tak w kółko....:-D
no ale zawsze jest na moje bo wkońcu ciężarnej trzeba ustąpić:-D:-D:-p:-p:-p:-p

reklama
a mi ostatnio wkoncuuu zaczelo byc chlodno, moge zalozyc skarpetki i dresik z dlugim rekawkiem :-):-):-) choc wieczorami nie wyrabiam z goraca stop! pieka strasznie... zreszta od poczatku ciazy mnie piekly z goraca wiec wsumie juz sie przyzwyczailam

Do góry