katrenki
Fanka BB :)
mi tez sie ostatnio pojawiaja coraz czesciej skorcze jak sie klade spac takie kilku sekundowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki dziewczyny, bo ju zaczynałam wątpić, że dzidź na prawdę w położeniu główkowym
klaudzia - niemożliwe żebyś zrobiła coś nie tak :-) przecież to Ty jesteś mamą przyzwyczajaj się do tego, że jesteś "Ta, która wie wszystko i najlepiej"
ja już amm poprane i poukłądane. Boje się, ze później nie dam rady, bo już teraz nie każdego dnia mam siłę. no i ja wolę być wczesniej przygotowana. W szafce tak łatwo sie nie zakurzą.Dziewczyny zaczynam prasowansko dzis, polowa ciuszkow juz wyprana i suchutka, za chwilke nastepe pranie wrzuce :-)
a wogole to ciagle ktos mi mowi ze to zawczesnie bo sie jeszcze zdaza zakurzyc i bede musiec jeszcze raz prac.
Co wy o tym myslicie?
jakie plany na dzisiejszy dzien macie dziewczyny?
Dziewczyny zaczynam prasowansko dzis, polowa ciuszkow juz wyprana i suchutka, za chwilke nastepe pranie wrzuce :-)
a wogole to ciagle ktos mi mowi ze to zawczesnie bo sie jeszcze zdaza zakurzyc i bede musiec jeszcze raz prac.
Co wy o tym myslicie?
moje to takie mini skorcze i nie sa bola wiec sie nie przejmuje, bo to normalne przeciezja na zwolnieniu między innymi dlatego jestem. No-spę mam brać regularnie 4 razy dziennie, ale i tak czasami są. Pierwszy raz miałam skurcz na spaceru. Raptownie zrobiło mi się gorąco i tak bolało, że szok! Później, chyba 2 dni po pierwszym, miałam w samochodzie, jak jechaliśmy z pracy do domu. Na pytanie: co się dzieje, nie dałam rady nic odpowiedzieć tylko oddychałam jak w szkole rodzenia nauczyły i było o wiele lżej. Niedawno w nocy miałam skurcz i przedwoczoraj... Bosko... Lekarz uspakaja mnie, ze to skurcze przepowiadające, tylko trochę za wcześnie. Dobre pocieszenie