Hejka, nie było mnie przez ostatnie dni, ale kurcze już nie radzę sobie z tym bólem głowy Masakra jakaś totalana, tydzień zaczął sie ok, wizyta u ginka, same dobre wieści Wstydzioch się przekręcił główką w dół, ginka sama zauważyła poprawę samopoczucia u mnie bo taka wesoła byłam, no i chyba zapeszyłyśmy Od wtorku to już porażka, wstęję zmeczona, kark mam sztywny, chociaż nie śpię na grubej ani na za cienkiejpoduszce, opuchlizna z nogi nie zeszła, rwie mnie jeszcze bardziej, jak do przyszłego poniedziałku nie zejdzie, to nie wiem, ide chyba do chirurga, bo ten altacet nic nie daje wieczorem robie się taka nerwowa, że szok, wszytko mnie drażni. No to sobie i Wam posmęciłam. Ehmmmmmmmmmm
reklama
katarzyna1983
Fanka BB :)
Cleo przypomnialas mi ze dzisiaj sprzatanie lazienki mnie czeka ja pokojami lece bo inaczej nie dalabym rady... niestety nie da sie u mnie miec wszedzie posprzatane... a i po 10 godzinach poza domem nie mam sily na wszystko sprzatanie, gotowanie itd... odpoczac trzeba
Wiewiora ja sobie radze na razie amolem a nerwowe to my w wiekszosci jestesmy i do tego czesto marudne... dobrze ze chociaz tu na forum mozna pomarudzic dowoli
Wiewiora ja sobie radze na razie amolem a nerwowe to my w wiekszosci jestesmy i do tego czesto marudne... dobrze ze chociaz tu na forum mozna pomarudzic dowoli
katarzyna1983
a mi sie wlasnie w ciazy walki pod piersiami robia.. na razie jest jeden ale jak wnerwiajacy... wczesniej nie mialam takich problemow a teraz jak sie zgardzie to wyskakuje taki ... i przeszkadza w noszeniu biustonosza... sie nie moge doczekac aby to spalic... choc nie przestaje sie obzerac czekolada tez mi politykaa ja nie. Ja się cuzję pod tym względem bardzo dobrze. po pierwszej ciązy duzo przytyłam i po porodzie brzuch mi się nie wchłonąl wiec wyglądałam makabrycznie. Gruba taka i ze zwałami tłuszczuu. Teraz brzuszek napięty, okragły nie mam się czym przejmowac w sensie jakiś wałków. No i co bym nie założyła nie wyglądam grubo :-)tylko ciążowo. Chociaż ciągle ktoś mi mówi, ze jak na ten tc. to mam wielki brzuch.Zwykle odpowiadam, ze oni też
niestety boję sie co będzie co ciąży. Trzeba będzie szybko w drugą zachodzić żeby dobrze wyglądać
katrenki
mni to cholerne krocze ciagle boli, ale dzis to przechodzi wszystko....:-( mysle, ze gdyby nie to to ta moja ciaza bylaby nawet znosna bo nie mam innych problemow, zaczelo sie 2 miesiece temu i jest coraz gorzej:-(widocznie kazda musi miec jakies fantastyczne dolegliwosciKatrenki trzymaj sie zazwyczaj to jedno lub dwudniowe jest odpoczywaj tylko duzo ja tez nie w najlepszym sosie
współczuje.. ciekawe czy to z powodu rozluźniania kości miednicy?? mnie nic nie boli a i tak są problemy więc trzymaj się i już niedługo minie )mni to cholerne krocze ciagle boli, ale dzis to przechodzi wszystko....:-( mysle, ze gdyby nie to to ta moja ciaza bylaby nawet znosna bo nie mam innych problemow, zaczelo sie 2 miesiece temu i jest coraz gorzej:-(widocznie kazda musi miec jakies fantastyczne dolegliwosci
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kasia kiedy tylko najdzie Was ochota;-) Co prawda mieszkanko nie za duze , ale na plazy sporo miejscamartolinka gratulacje to kiedy zapraszasz na oblewanie?:-)
a! zapomniałam napisać, że potwierdzę lub nie jeden z przesądów ciążowych: dziś polałam sobie nadgarstek po wewnętrznej stronie wrzątkiem , i teraz mam bordową plamę. Niechcący oczywiście polałam, nie żeby obalać przesąd ;-)
Zgodnie z przesądem dzidź powinien się urodzić z takim znamieniem.. dam znać za jakieś 9 tygodni :-)
Najpierw przeczytałam Twojego posta niedokładnie i zrozumiałam , że polałaś sie tym wrzatkiem specjalnie zeby sprawdzic przesąd i myslałam , że ciaża odbiera z czasem rozum:-) dopiero wtedy przeczytałam ze zrozumieniem;-)
katrenki
dzieki, biorac pod uwage ile sie nacierpie ma nadzieje, ze bede mega rozluzniona i dzidzia sama wyjdzie....wiem, wiem....marzenia
Witam serdecznie :-)
mam nadzieje, że nie jest jeszcze za późno abym do Was dołączyła ;-)
termin mam nam na 29 listopada i będzie Zuzia :-)
Chyba nie uda mi się nadrobić zaległości ale mam nadzieje aktywnie uczestniczyć w aktualnym życiu forum :-)
Pozdrawiam serdecznie
Chyba nie uda mi się nadrobić zaległości ale mam nadzieje aktywnie uczestniczyć w aktualnym życiu forum :-)
Pozdrawiam serdecznie
MONIA-AREK
Witamy nowa listopadowke!!!!!Witam serdecznie :-)
Pozdrawiam serdecznie
Podobno lepiej pozno niz wcale ;-) zawsze mozna pogadac, zapytac co i jak.
Jest wiele wątkówa i na pewno znajdzoesz cos dla siebie.
reklama
katrenki
Nigdy nie jest za pozno;-) Napewno wszyscy Cie serdecznie przyjma....pozdrowiena i witamy;-)