xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Nawet o wątpliwościach mi nie mówcie :-( Ciągle tylko leżę więc i myślę za dużo :-( Czy damy radę? Co będzie jak skończy się płatny macierzyński? Czy dostaniemy w końcu mieszkanie, itp itd :-(
Coś strasznego!!
Poza tym skurcze jakby minęły. Już bardzo sporadyczne są, ale pojawił się dziwny (taki okresowy) ból podbrzusza. Mam nadzieję, że to nic takiego. Może to od ciągłego leżenia? Nie nasila się więc nie panikuję. Wizyta już 18.09.
Zauważyłyście może podobieństwa do pierwszego trymestru? Bo ja u siebie bardzo dużo! :-) Mdłości, huśtawka nastrojów, okropny ból piersi i... ciągła ochota na czekoladę ;-)
Nastroje do u mnie podstawa w tym momencie gdybym tylko mogla to bym kogos udusila.... najblizszy temu jest maz.... dziala mi na nerwy strasznie! najchetniej to bym go spakowala i wywiozla do Polski az do porodu.... wsumie to i tak praktycznie mnie nie wspiera... jak przy 1wszym trymestrze bo po co? "przeciez daje rade, wszystko juz mamy a najgorsze- za nami" :-( przykro mi sie robi co chwile i z byle powodu bym plakala