D
dudziakowa
Gość
Czesc dziewczyny:-)
Chcialabym dolaczyc do was,niektore moze beda mnie pamietaly jeszcze ze staraczek (przynajmniej ja niektore pamietam ;-))
Mialam przerwe w BB,skoro okazalo sie ,ze narazie nici ze staranek wiec na co bylo mi sie nakrecac.
Ciaza jednak byla i jest wielka niespodzianka/szokiem bo niemyslalam,ze moge zajsc w ciaze ledwo sie okazalo,ze mam tesrosteron trzy krotnie podwyzszony i dostalam tabletki na wyrownanie,przytulanek moze ze 3 razy przez caly cykl,ciezki miesiac miealam pelno stresow wiec niespodzianka na maxa.I tak to wlasnie jest kiedy sie niespodziewamy niewyszukujemy objaw w sobie wtedy bum niewiadomo z kad i jak:-)
Niestety czasem mnie zemdli,zawroty glowy no i oczywiscie sennosc i zmeczenie.
Niejest najgorzej ale mogloby byc lepiej
Termin mam na okolo 19 listopada .
Co do psow i kotow kocham zwierzeta,(pracowalam w zoologi tergi,gieldy hurtownia itd ) A le niestety niemozna im zaufac,wydaje nam sie,ze znamy swoje zwierze,niestety oni maja juz swoje w genach i wystarczy im chwila nieobecnosci,nieuwagi by doszlo do niemilych wydarzen.Mialam kiedys jamika kochana psinka miala swoj charakterek przyjazna,zarazem falszywa,mialam wtedy tez krolika wdzieczny bo warwalismy go pijakowi ktory trzymal go w akwariumie na ogrodku i obojetnie czy lalo czy slonce swiecilo.W kazdym razie gdy niebylo nikogo piesek zagryzl kroliczka wygryzl mu cala szyje jednak pies mysliwski geny to w nim bylo,chociaz wcale niebyl tak wychowywany bo w miescie mieszkaniu gdzie niebylo doczynienia z maslistwem lasami itd.
Jesli chodzi o mnie nieufalabym im..
Pozdrawiam was serdecznie Basia
Gratulacje
Wróciłam z usg. Jest serducho !!! Zarodek 0,58 cm czyli niecałe 6 mm.
Okres miałam 02.02, ale ciąża jest młodsza, niż to wynika z okresu i lekarz określił ją na 6 tydzień i 3 dni......
Nie rozumiem tego....
Fakt owulację miałam po 3 tygodniach od okresu, a nie jak normalna kobieta po 2 tygodniach.
Termin lekarz wyznaczy mi w środę i da skierowania na różne badania.
Ale jestem szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
to wspaniale
Ja tylko na chwilke bo mezus dzis w domu i mnie pilnuje a musze lezec Nie pisalam wczesniej ale bylam tydzien temu u gina i bylam wtedy pod koniec 5tc i robil sie dopiero pecherzyk ale pojawilo sie duze plamienie wiec dostalam mega dawke progesteronu (duphaston i luteina dopochwowo) i lezenie przez tydzien. Ide w pn na kolejna wizyte i mam nadzieje ze zobacze juz mojego fasolka (bedzie do początek 7tyg) Dam znac co i jak.
Pozdrawiam wszystkich i sle pozytywne fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
to lez i odpoczywaj i bedzie oki
witajcie a ja dzis tylko 3 razy wymiotowlam i jakos mi dzis lepiej oglnie czuje sie bardziej silna..niz ostatnio i mniej ospala...