reklama
witajcie mamuśki!!! ja mam maleństwo także z wrzesnia!!!
mój syneczek filipek urodził sie 25.09.08,bedzie miał w niedziele 4 mce,mamy również 3,5 roczną coreczke Alicje.Mieszkam na śląsku koło Gliwic dokładnie Knurów,a mężatką jestem od prawie 4lat!!!
pozdrawiam wszystkie wspaniałe mamusie!!!;-)
mój syneczek filipek urodził sie 25.09.08,bedzie miał w niedziele 4 mce,mamy również 3,5 roczną coreczke Alicje.Mieszkam na śląsku koło Gliwic dokładnie Knurów,a mężatką jestem od prawie 4lat!!!
pozdrawiam wszystkie wspaniałe mamusie!!!;-)
madziula180
wrześniowa mamusia
witaj PATISZONEK:-)
F
Frezja3
Gość
Witam wszystkich!
Mam 28 lat, mieszkam na granicy Śląska i Małopolski, a swoją Córeczkę urodziłam 20. września. Mam nadzieję, że uda mi się u odnaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie czasem pytania, a także komuś pomóc :-)
Mam 28 lat, mieszkam na granicy Śląska i Małopolski, a swoją Córeczkę urodziłam 20. września. Mam nadzieję, że uda mi się u odnaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie czasem pytania, a także komuś pomóc :-)
madziula180
wrześniowa mamusia
witaj Frezja;-) miło Cię poznać. Napewno znajdziesz tutaj odp na różne pytania. ja przeważnie znajduję:-)
brown.kate
Mama Misi i Kici
Witaj:-):-):-)Witam wszystkich!
Moja coreczka tez urodzila sie 20 wrzesnia!!!! A gdzie dokladniej mieszkasz, pytam bo jak mieszkalam w Polsce to w Trzebini. To wlasnie na granicy Malopolski i Slaska (ale jeszcze Malopolska). Pozdrawiam;-)
reklama