reklama
brown.kate
Mama Misi i Kici
A u nas mrozik, wole to od deszczu, ale pewnie nie dlugo potrzyma i zacznie lac....
aniam141 u nas jest ze szczepieniem jest tez tak jak pisze anaklim.(Babies 0-13 months -strasznie dlugi link z ulotki od health visitor)
aniam141 u nas jest ze szczepieniem jest tez tak jak pisze anaklim.(Babies 0-13 months -strasznie dlugi link z ulotki od health visitor)
Brown.kate - widzę, że nasze mrozy teraz do was poszły, ale były jaja. Autochtoni nie przywykli, zimówek nie uświadczysz, wszystko się ślizgało ( ja też, tylko ja pomna zim z Polski na jedynce i na dwójce, a reszta.... warto było poczekać żeby to zobaczyć
Ja mam kolejną szczepionkę 11.01.
Znowu zapomniałam pojechać po wniosek na medical card
Ja mam kolejną szczepionkę 11.01.
Znowu zapomniałam pojechać po wniosek na medical card
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
welonka- ja zawsze najpierw zagladam, na te watki, bo jakbym sie zaczytala na naszym glownym to pozniej tych by mi sie nie chcialo czytac
Ja też mam nadzieje na mrozne, sniezne swieta, ale watpie w to aby takie byly
Ja też mam nadzieje na mrozne, sniezne swieta, ale watpie w to aby takie byly
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Hej dopisuję się do listy Synek Dawidek urodził się 23 września o 4.40 po 14 h porodu ważył 4kg warto było się wymęczyć dla takiego szkraba Z dnia na dzień jest coraz cudowniejszy Pozdrawiamy
A tak z innej beczki, planujecie następne dzieci ?? Jaka różnica wieku będzie najlepsza?
A tak z innej beczki, planujecie następne dzieci ?? Jaka różnica wieku będzie najlepsza?
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
ccaroline85- duzy chłopczyk z Dawidka:-) A co do dzieci to ja juz nie planuje.;-) Miedzy moimi corami jest 14 lat roznicy
Witaj ccaroline, synek cudny!!!
moja cora urodzila sie z podobna czuprynka
co do kolejnych dzieci........pewnie bym chciala, ale jeszcze jakos o tym nie mysle, narazie musze sie nacieszyc corcia!!!!!:-):-)
a z roznica wieku to hmmm.....sama nie wiem......ja osobiscie mam dwie siostry- jedna dwa lata starsza, druga szesc lat mlodsza i teraz w doroslym zyciu jest super, gorzej bylo jak bylysmy male....;-);-)
moja cora urodzila sie z podobna czuprynka
co do kolejnych dzieci........pewnie bym chciala, ale jeszcze jakos o tym nie mysle, narazie musze sie nacieszyc corcia!!!!!:-):-)
a z roznica wieku to hmmm.....sama nie wiem......ja osobiscie mam dwie siostry- jedna dwa lata starsza, druga szesc lat mlodsza i teraz w doroslym zyciu jest super, gorzej bylo jak bylysmy male....;-);-)
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Monika.- witaj wśród Wrześniówek!:-)Zapraszam takze na inne wątki!:-)
reklama
Magda.uk
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie mamusie :-)
Nasz synek Jakub Kenneth urodził się 14 wrzesnia o 17:38 i ważył 2390g.
Pozdrawiam
Nasz synek Jakub Kenneth urodził się 14 wrzesnia o 17:38 i ważył 2390g.
Pozdrawiam