reklama
Gagunia - ja jestm zapisana od 20go czerwca , a tak wogóle to tam są podobno aż cztery takie szkoły .. a czemu akurat inflancka , znasz tam juz kogoś .. bo jak coś wiesz ciekawego na temat tego szpitala , to ja sie chetnie dowiem..
Witam wzystkie mamusie Jestem nowym uzytkownikiem i chcialabym sie rowniez dopisac do listy wrzesniowych mamus, termin mam na 2 wrzesnia i wszystko wskazuje na to ze bedziemy mieli coreczke - Aurelke:-) Z niecierpliwoscia czekamy na ten wielki dzien
no nieststy, ale i tak trzymam się terminu z USG, wszystkie pomiary z kazdego USG (mialam juz chyba 6...) wskazuja na 17-20 wrzesnia, owulacja po prostu sie sporo przesunela, wiec 15 sierpnia raczej odpada Ewa_II, widze, że jestes z Wawy w ktorym szpitalu zamierzasz rodzic? pozdrawiam!
Więc przyszła kolej i na mnie Mam na imię Justyna i razem z mężęm czekamy na naszego pierwszego dzidziusia. Właściwie to już nie mogę się doczekać chwili, kiedy ta małą istotka zagości w naszym mieszkanku, i będzie tak ładnie pachniało niemowlaczkiem. Ale to dopiero druga połowa września
Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamy
Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamy
No to i ja skrobne cos o sobie Na imie mam Karolina, w lipcu skoncze 29 lat, od prawie roku jestem szczesliwa mezatka i przyszla wrzesniowa mamusia Z mezem mieszkamy w Londynie, w naszym pierwszym wlasnym domku z ogrodkiem i do pelni szczescia brakuje nam jedynie dzieciecego gwaru oraz malutkich tupajacych nozek naszego malenstwa Jutro moj ostatni dzien w pracy, najpierw miesiac wakacji i zaraz po nich maternity leave. Niezwykle sie ciesze!Nareszcie sie wyspie i uwije nasze gniazdko zanim nasze kochane sie wykluje
reklama