reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

reklama
Ida, 5 tygodni to własnie ten rozstrzal - przez nieregularne miesiaczki :/

aniam141, a kiedy zaczynasz zajecia w szkole rodzenia? my startujemy 14 lipca :)

Gagunia - ja jestm zapisana od 20go czerwca , a tak wogóle to tam są podobno aż cztery takie szkoły .. a czemu akurat inflancka , znasz tam juz kogoś .. bo jak coś wiesz ciekawego na temat tego szpitala , to ja sie chetnie dowiem..

Witam wzystkie mamusie:) Jestem nowym uzytkownikiem i chcialabym sie rowniez dopisac do listy wrzesniowych mamus, termin mam na 2 wrzesnia i wszystko wskazuje na to ze bedziemy mieli coreczke - Aurelke:-) Z niecierpliwoscia czekamy na ten wielki dzien:)

witam wszystkie nowe koleżanki!!!
jutro podopisuje was do listy:tak:

gogunia- ale rozstrzał z tymi terminami:szok:

no nieststy, ale i tak trzymam się terminu z USG, wszystkie pomiary z kazdego USG (mialam juz chyba 6...) wskazuja na 17-20 wrzesnia, owulacja po prostu sie sporo przesunela, wiec 15 sierpnia raczej odpada :) Ewa_II, widze, że jestes z Wawy :) w ktorym szpitalu zamierzasz rodzic? pozdrawiam!

Więc przyszła kolej i na mnie:tak: Mam na imię Justyna i razem z mężęm czekamy na naszego pierwszego dzidziusia:-D. Właściwie to już nie mogę się doczekać chwili, kiedy ta małą istotka zagości w naszym mieszkanku, i będzie tak ładnie pachniało niemowlaczkiem:laugh2:. Ale to dopiero druga połowa września

Pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamy

Nie bede tajemnicza wiec skrobne pare słów o sobie: Kasia lat 30.Od kwietnia 2005 jestem mężatka.Spodziewamy sie naszego pierwszego dziecka.Mieszkam w Warszawie.

No to i ja skrobne cos o sobie:) Na imie mam Karolina, w lipcu skoncze 29 lat, od prawie roku jestem szczesliwa mezatka i przyszla wrzesniowa mamusia:tak: Z mezem mieszkamy w Londynie, w naszym pierwszym wlasnym domku z ogrodkiem i do pelni szczescia brakuje nam jedynie dzieciecego gwaru oraz malutkich tupajacych nozek naszego malenstwa:-D Jutro moj ostatni dzien w pracy, najpierw miesiac wakacji i zaraz po nich maternity leave. Niezwykle sie ciesze!:tak:Nareszcie sie wyspie i uwije nasze gniazdko zanim nasze kochane sie wykluje:-p

reklama
Witam nowe koleżanki:-):-):-)...............widze, ze kolejna przyszła mamusia z Wysp, ale Was tam dużo...........fajnie sie macie....mozecie sie grupowac hehehe, pozdrówka i piszcie do nas....

Do góry