reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LIsta Wrześniowych Mamuś:):)

gagunia - nie jestes ciemna...:-D ja od stycznia nie wpadłam na coś takiego..., dołaczyłam tylko w intrnecie forum BB wrzesien 2008 do ulubionych i otwiera mi się tylko strona września....:tak:;-) Ja jestem ze sląska..., z warszawy, jest: agata, ewa, sanya, aniam...u juz nie pamiętam kto...

reklama
hehe :) mile powitanie, dziekuje :) jak bede miala czas, to na pewno troche podyskutuje i na innych watkach ;-) pozdrawiam wszystkie forumowiczki :-D

Hej dziewczyny, ja tez sie chcialam dopisac do listy - termin mam na 20 wrzesnia :) Dzis tez pierwszy dzien na tym forum :)

pozdrawiam
andzia

Witaj gagunia i andzia_79 ja też mam termin tak ja wy na 20 września.Ciekawe która pierwsza urodzi! pozdrawiam

Czesc dziewczyny :) hehe, a ktoras zamierza rodzic w Wawie na inflanckiej? :-) ja pierwszy termin (o.m.) mam na 15... sierpnia, a z USG na 20 wrzesnia :)

Andzia_79 - witaj wyspiarko:) Ja z sąsiedniej Zielonej Wyspy... Zapraszamy oczywiście na inne wątki.... Dziewczyny, nam się buzie nie zamykają;)

reklama
gagunia witaj, jak to mozliwe ze ma rozstrzał miedzy terminami 5 tygodni? Przepraszam, ale nie pomylilas sie?;-)

Do góry