reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy!
To już ponad miesiąc odkąd dowiedziałam się, że będę wrześniową mamą! Od razu poszłam na wizytę do lekarza i mam termin na 15 września. Nie mogłam uwierzyć jak zrobiłam test, więc poleciałam do apteki i kupiłam jeszcze 2 :-) Wszystkie wyszły pozytywne. We czwartek pierwsze USG- już się nie mogę doczekać. To moje pierwsze dziecko i mam nadzieje, że wszystko będzie ok! Zatem witam raz jeszcze i gratuluje wszystkim przyszłym mamom! :-)
To już ponad miesiąc odkąd dowiedziałam się, że będę wrześniową mamą! Od razu poszłam na wizytę do lekarza i mam termin na 15 września. Nie mogłam uwierzyć jak zrobiłam test, więc poleciałam do apteki i kupiłam jeszcze 2 :-) Wszystkie wyszły pozytywne. We czwartek pierwsze USG- już się nie mogę doczekać. To moje pierwsze dziecko i mam nadzieje, że wszystko będzie ok! Zatem witam raz jeszcze i gratuluje wszystkim przyszłym mamom! :-)
Kate_Bush
Fanka BB :)
hej, do tej pory tylko zaglądałam na forum baby boom, dziś z radością dopisuję się na listę wrześniówek:-). Już nie możemy się doczekac. Mamy termin na 22 wrzesnia
Kate_Bush
Fanka BB :)
czy ktoś wie jak wstawic suwaczki??pozdrawiam wszystkie wrześnióweczki i gratuluje:-)
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Witam wszystkie nowe zafasolkowane mamusie no i GRATULACJE!
Kate_Bush ja gdzieś na forum znalazłam jak się suwaczki wstawia.Musisz poszperać.
Majka :-)
Kate_Bush ja gdzieś na forum znalazłam jak się suwaczki wstawia.Musisz poszperać.
Majka :-)
Witam was serdecznie, ja mam na imię Ania , jestem z warszawy... termin ma na 8go wrześnie, ale podobno to różnie bywa... piszecie tak o zwalnianiu tempa i takie tam , a tu cóż u mnie to jakby bez objawowo, żadnych nudności, czy takiech tam i życie toczy się normalnie, no może jem lepiej i więcej... Pozdrawiam wszystkich i życzę super samopoczucia... a tempo zwolnimy na emeryturze )
reklama