reklama
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Witam wszystkie nowe wrześniowe mamusie...jest nas coraz więcej!Pozdrawiam wszystkie i miłego dzionka życzę :-)
Hejka laseczki Chyba w koncu przylacze sie do jakiejs grupy ;-)
Nie wiem czy powinnam wrzesniowo czy pazdziernikowo? Mam termin na 29.09-01.10...ale jakos jestem przekonana, ze to bedzie wrzesien, takze wybralam WAS ;-)
Tutaj to chyba sie tylko zglaszamy-takze zglaszam sie- mam na imie Ania
Nie wiem czy powinnam wrzesniowo czy pazdziernikowo? Mam termin na 29.09-01.10...ale jakos jestem przekonana, ze to bedzie wrzesien, takze wybralam WAS ;-)
Tutaj to chyba sie tylko zglaszamy-takze zglaszam sie- mam na imie Ania
Czesc laseczki Co dopisuje nowy watek w jakiejs kategorii to Was witam, ale bedziecie "wywitane"
To moze ja ze dwa slowka (hahahhahah kto mnie zna, ten wie, ze DWA to niemozliwe) :-) o sobie.... Ja to chyba jestem tu najstarsza-mam 36 lat tak tak...metryka podobno nie klamie, na szczescie wyglad oszukuje ;-) Mam na imie Ania i jestem wysokiej klasy (buahahahaha nie ma to jak sobie poprawic humor) specjalista informatykiem. Z "machnieciem" baby jakos sie wczesniej nie skladalo....
Tak czy inaczej...pozdrawiam Was serdecznie i witam raz kolejny :-)
To moze ja ze dwa slowka (hahahhahah kto mnie zna, ten wie, ze DWA to niemozliwe) :-) o sobie.... Ja to chyba jestem tu najstarsza-mam 36 lat tak tak...metryka podobno nie klamie, na szczescie wyglad oszukuje ;-) Mam na imie Ania i jestem wysokiej klasy (buahahahaha nie ma to jak sobie poprawic humor) specjalista informatykiem. Z "machnieciem" baby jakos sie wczesniej nie skladalo....
Tak czy inaczej...pozdrawiam Was serdecznie i witam raz kolejny :-)
reklama