reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Styczniowych mam 2008 :)

witam serdecznie styczniowe mamuski,chcialabym dolaczyc do tego szczytnego grona dzielac sie radosna nowina ze na 3 stycznia planowany jest porod naszej perelki Alicji.

reklama
:-) Czesc kochane mamuski :) u mnie termin prawdopodobnie wypada 17 stycznia :):):) Jak sie wogole czujecie mamuski kochane.... :) Ciesze sie, ze jest nas troszke :) Bedzie duzo bobaskow:):):) w nowym roku:) hihi Buziaczki i pozdrowionka dla was:*

Witajcie styczniówki :) Ja ma termin na 10 stycznia 2008 ...
Ale pewnie Maciuś zechce sie pojawic wcześniej, tak jak pierwszy synek. Zreszta , pożyjemy zobaczymy :)))

;-):tak::blink:

witam. ja ma termin na 11 stycznia. ogolnie czuje sie dobrze. moj synek w 32tc. 3 dn. wazyl 2637g, i z wymiarow jest wiekszy o 2-3 tygodnie wiec albo urodze duzego synka albo porod bedzie wczesniej :)

pozdrawiam

Nelka1988 Gratuluję dużej dzidzi!!!
Ja byłam z mężem 24.11 na usg prenatalnym w Katowicach i mamy pewność że z dzidziusiem wszystko ok:) No i dowiedzieliśmy się że to będzie DZIEWCZYNKA!!! W 30 tc ważyła 1700g a w czasie porodu powinna ważyć ok 3800g. Nie możemy się doczekać małej Luizy:):):)

witajcie. ja mialam wizyte w czwartek u lekarza i powiedzial zebym juz pooli sie szykowala bo moge urodzic wczesniej. brzuch mi sie juz opuscil, brzuch boli i sie stawia, zaczynam miec skurcze ale nie regularne. jest mi juz ciezko chodzic z brzuszkiem i szczerze to moge juz isc rodzic hehe

reklama
Do góry