reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mam i dzieciaczków

Antiope, wpisz mnie na 22.12, mam 21 lat, nie mam dzieci, spodziewam sie dziewczynki, imie jeszcze nie znane [emoji23] i moze zaczniemy tu wpisywac urodzone dzieciaki? Trzy juz przeciez mamy! Trzeba by tylko odszukac, gdzie dziewczyny pisaly daty porodow i mamy piekna liste :) no i dopisac mamy, ktore sa nowe, bo chyba nie wszyscy tu sa, np. MamaJasia :)

reklama
Antiope To może już przy okazji wpisz i mnie :)
Karolina 26 lat, pierwsze dziecko, chlopiec, Franio. Termin na 6.12

Dziękuję :)

Jestem. Przeoczyłam Wasze wpisy, bo nie napisałyście do mnie na pw. Myślałam, że duże litery i kolor niebieski na początku listy będą wystarczająco widoczne. Zastanawiam się jakim kolorem mam to zapisać, żeby nikt nie przeoczył... Czy tu się da zrobić neonowy tekst, czy coś? :-p

Jestem. Przeoczyłam Wasze wpisy, bo nie napisałyście do mnie na pw. Myślałam, że duże litery i kolor niebieski na początku listy będą wystarczająco widoczne. Zastanawiam się jakim kolorem mam to zapisać, żeby nikt nie przeoczył... Czy tu się da zrobić neonowy tekst, czy coś? :-p
Hahahah wybacz [emoji8]

reklama
No to jeszcze ja na samiutki koniec ale chciałabym sie dopisac bo fajnie tu z Wami:)

Ola0303 24 lata, spodziewam sie synka Frania i termin na 24 grudnia:D♡ woj. kujawsko-pomorskie.

Do góry