reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Też macie takiego świra na punkcie swoich maleństw?????
antek.jpg

dziś mąż się zajmuje małą więc zaraz postaram się tu połapać na tym forum i gdzieś sie powpisywać :-)

bo widze że tyle tu wątków że ho ho ;-)

a co do suwaczka to nigdy nie miałam problemów z wstawianiem go a na tym forum mam :sick: bo jak wchodze w "edytuj podpis" to tam na dole mi pisze że mam wyłączony BBCode :-:)-(

i niewiem co mam zrobić żeby mieć go włączonego...

Karlam: używam przeglądarki explorer i mozilla... i na żadnym nie moge wstawić suwaczka :-:)baffled:

O KURCZE UDAłO MI SIę SUWACZEK WKLEIć :D

Mika gratuluje wklejenia suwaczka :-)
Witam kolejną mamusie styczniową :-) MamaAntosia pisz cosik więcej o Waszej rodzince:tak:

milka, po prostu skopiuj adres suwaczka, nie cały bbcode, mój np wyglada tak:
Kod:
http://b1.lilypie.com/zRO6p1/.png

i wstaw to jzko obrazek, czyli klinknij na
90125727_1.png
,
wyskoczy ci okienko
76427402_2.png

tutaj wklej adres i kliknij ok.

No więc xmamusko: jestem z lubelszczyzny, mam 24 lata, wspaniałego męża i jeszcze wspanialszego synka. Jestem teraz na urlopie macierzyńskim i cieszę się każdą chwilą spędzoną z moim maleństwem. Od czerwca wracam do pracy i boję się rozstania z synkiem. Nie wiem jak to przeżyję. Ale póki co mamy siebie 24 h na dobę i dobrze nam z tym :tak:. Uspałam już dzidziulka i mam chwilę na pogaduchy z Wami. Piszcie co tam u Was.
antek.jpg

Mamo Antosia!
Ja też mieszkam na lubelszczyźnie - w Chełmie. Jestem nowa maminką na babyboom mimo, że mój Filipcio urodził się 3 stycznia. Odkryłam Was dopiero wczoraj i proszę dopiszcie mnie do Waszej listy. Ja na szczęście wracam do pracy dopiero po wakacjach czyli 1 września.
Pozdrowienia dla wszystkich styczniowych Mamuś.
hK8ip2.png

moz-screenshot.jpg

Witaj fogia, miło nam Cię gościć. Cieszę się że mamy tu kogoś z lubelszczyzny, bo chyba nie ma nas tu zbyt wiele. Pozdrawiamy Filipcia i jego mamusię :) Jak się miewa Twój mały mężczyzna?????? Wrzuć jakieś zdjęcie Filipka jak masz, chętnie go poznamy.

Witaj Fogia wraz ze swoim synkiem Filipkiem :-D Pisz dużo o sobie i swoim synku, bo jesteśmy ciekawe co słychać u nowych mamuś :tak:

reklama
Dzięki za miłe powitanie!
To mój synuś - Filip Kajetan Wspaniały :-)
Więcej zdjęć umieszczę na forum ze zdjęciami.
hK8ip2.png

Do góry