reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Agnieszko pytałaś w którym ja jestem tygodniu. dziś jest równe 13. Wchodzę więc w 14 tydzień i za tydzień w II trymestr.
Elżbietka ma rację, nie czekaj z wizytą u gina, mimo, że się dobrze czujesz, musisz porobić badanka, posprawdzać, czy wszystko w porządku, no i łykać witaminki. Kwas foliowy to podstawa, oczywiście łykasz go?

Jak to dobrze ze tu trafiłam. Co ja bez Was bym zrobiła? Widze ze jestem kompletnie zielona w tej dziedzinie. Od kiedy Marek dowiedział sie ze jestem w ciązy kupił mi folik 0,4 i magnesol 150. Powiedzcie mi dziewczyny co mogę jeszcze brać by pomóc swojemu maleństwu?

Mam jeszcze jeden problem:/ Do ślubu czyli przez jeszcze 2 miesiace nie bede podlegać ubezpieczeniu zdrowotnemu. Przypadkiem zasłyszałam gdzieś jakiś czas temu, jeszcze przed ciąza ze kobiety w błogosławionym stanie sa leczone bezpłatnie bez wzgledu na to czy sa ubezpieczone czy nie. Czy To prawda? Jezeli nie jest to prawda to moze lepiej zebym poszła prywatnie?

Nie łykaj nic więcej, lekarz na podstawie badań zdecyduje, czy coś jeszcze powinnaś brać. Tylko Folik raz dziennie. No i magnez nie zaszkodzi. Nie bierz nic na własną rękę. No i myśl pozytywnie, dzieciaczek lepiej się rozwija jak mamusia wesolutka ;-)

cóż ja się też niestety nie znam. Sama chodzę prywatnie i jestem zadowolona, wiem co państwowi potrafią, zaufanie mam do mojego lekarza.

reklama
Do góry