reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Karolla pisze:
ale mam nerwa
nawet byłam dziś u spowiedzi heh bałam się jak nastolatka ;) ale trafiłam na super księcia nawet mi rozgrzeszenie dał ;D

hahaha a to księciunio Cię spowiadał? :D ;D :laugh:

a jak Twój tata na wnuczkę? widział ją?

Nikita
jesteś b. dzielna :)

reklama
Tomek mówi do naszego znajomego księdza - księciu i tak mi zostało jutro zresztą ks.Andrzej bedzie dawał małej chrzest będzie ok 10-11 chrztów
jeśli dobrze naliczyłam !
Misia mój ojciec nie widział wnuczki i chyba prędko nie zobaczy ja sama nie widziałam go ok 2 lat !

Ale jakieś 2 godz temu dostałam super wiadomośc dzwoniła moja ukochana babcia ze szpitala która miała od czwartku mieć chemię ale
ze wyniki krwi były słabe to wzięli ją w piątek do szpitala by dać jej krew i wzmocnić organizm, no i dziś mówią jej że jest poprawa i w poniedz
dostanie chemie a lekarz zgodził sie by babcia wyszła na przepustkę i bedzie na chrzcie małej ale sie cieszę niemiłosiernie bo dziadzio by tylko siedział
i myślał co tam u babci !

Karolla super wieści dobrze, że babcia będzie i prawnusi ;D

Misia i ja zobaczyłam, że wszystkie mamy możliwość kombinowania jak moderator więc uciekam na forum zamknięte ;)

A tak na marginesie - ja też sie z wami stukam ale prawdziwym pifkiem taki  z porcentami ;D

Nikita takie jest wlasnie to zycie....roznie to bywa,niby najblizsza osoba,tak powinna Cie kochac i wszystko dac ,cale serce,a tu jednak jest inaczej....
dziewczyny stukam sie z Wami,Miska,Madzia,Rybka....

reklama
Wczoraj bawiłam się z synkiem no on sie bawił moją brodą ;) Dziś patrzę w lustro a tam 2 siniaki (malinki) heh

Do góry