reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

A my mamy zwiększoną dawkę wit D. Do tego jeszcze cebionmulti. No i teraz doszedł jeszcze Zaditen i Clemastin, ale to inna bajka.

reklama
A my nadal 5 kropelek Cebionu, 5 Cebionu Multi i dwie Juvitu D3 ( ale po spacerowaniu na słonku daję jej tylko jedna kropelkę). Zwiększyłysmy dawke po chorobie, teraz muszę się przejść do pediatry i ustalić czy nadal podawać tyle.

Byłam wczoraj u dentysty i zrobili mi zdjęcie panoramiczne no i :( okazało się że znów mam torbiel w kości jest już wielkości 3 cm. Kurcze znów mnie czeka operacja :( i to 3 raz w tym samym miejscu.Mialam już operację od środka, później było cięcie na zewnątrz po czym mam bliznę a teraz to już nie wiem jak to będzie. Przecież teraz nie pójdę do szpitala bo małego mam. A przy każdej operacji to leżałam przynajmiej tydzień w Akademii Medycznej, a przy tym cięciu zewnętrznym to byłam 3,5 tygodnia. Buuuuuuuu

Ojej Magdulska ty bidaku - współczuję kochana. :-* :-*

Ja na słoneczko mam Penaten z filtrem 40 i jest ok - mały często ma nóżki na słonku i nic mu nie jest ;D

Jeśłi chodzi o witaminy to nic nie daję Piotrusiowi od dawna - tylko d3 1 kropelak dziennie ;D

Pogoda taka sobie, dzisiaj padało ale to chwilowe - słonko się schowało za chmurkami ale i tak jest parno ;D Spaliśmy przy otwartych oknach bo w domku wieczorem miałam 28 stopni ;D

tetka1 pisze:
ojej, Magduska wspolczuje, a nie ma jakiejs innej metody mniej inwazyjnej?
Ni ma trzeba wyciąć. Najgorsze jest to, że to przypadłość dziedziczna... Ja po tacie odziedziczyłam, z resztą moja siostra ma to samo... a po matce syn...no i same wiecie co mam na myśli :(. To niby nie przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu ale trzeba usunąć bo mogą kości popękać. Nie wiem czy wam pisałam jak miałam sytuację w 2000 r... byłam na dyskotece i ktoś nie chcący mnie uderzył łokciem w policzek...no i na następny dzień już byłam w szpitalu bo torbiel wylała się na okostną i dostałam szczękościsku...wtedy ta torbiel miala 8 cm więc ogromna była...sama nie wiem jak się tam pomieściła. żeby tego było mało to oczywiście zęby od 5 lecą jak cholera muszę się o implanty postarać
Jejku żeby Misiek tego nie musiał przechodzić

Ale dziś jest też dla mnie dobra wiadomość :) weszłam w spodnie które sobie kupiłam przed ciążą :) rozmiar 40 :) ale zawsze taki nosiłam hihi a jeszcze 3 tygodnie temu nie moglam ich włożyc na tyłek a teraz nawet tak ciasne nie są :)

reklama
Do góry