reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
I chociaz to watek lutowych mamus to ja bym chciala wszystkim naszym lutowym i nie lutowym TATUSIOM zlozyc najserdeczniejsze zyczenia z okazji Dnia Ojca!!!!!!!!
Jakby nie bylo maja troche udzialu w tym, ze mamy nasze Szczescia!!

TATUSIOWIE STO LAT!!!!!!

Jeju, Magduśka, jak ja Ci współczuję... nienawidzę dentystów i spraw zębowych, tym bardziej mi Cie żal. Trzymaj się!

Madziu jezu :o :o :o :o trzymaj sie ja cie wespre duchowo
bo ja lubie chodzic do dentysty
Wiem dziwna jestem ale to chyba dlatego ze nigdy niemiałam problemow wiec bede trzymac kciuki :-* :-* :-* :-*

Ło matko...zaraz się wyrywam z pracy, jeszcze tylko posiedzę do 18:30 u promotora i już moge jechac do domu :mad:. Jutro od rana będę uzupełniac zaległości na bb, bo nic nie wiem, co sie dzieje i strasznie Was zaniedbałam... ;D Pieskie zycie... :( Buziaki :-*

Dzięki laski :) kochane z was babeczki. Na szczęście to nie boli teraz... boli dopiero po operacji :)

Od nas też najlepsze życzonka dla tatusiów.
A u nas jutro święto ulicy Świętojańskiej :) będzie Parada i koncerty i wybieramy się :)

reklama
Do góry