reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla pisze:
Magduska to co kiedy się piszemy ;) ?
Kurcze rzeczywiście super brzmi. Karolla może po świętach?? U nas też są te seanse w środy?? Ja bardzo chętnie. Tym bardziej, że ok godziny 12 mój synio chrapie smacznie :)

Szczęsciara20 ale szybko, ja tez juz miałam i to 2 razy coś jakby mały okresik, rozmawiałam z moją ginką i ona powiedziła mi, że przyczyna tkwi w tym, że moja Natalka mało je w nocy bo tylko raz i hormony zaczynaj inaczej pracować, za długi odstęp między kolejnym karmieniem

reklama
to normalne szczesciara moja kumpela karmila piersia i dostala zaraz po skonczeniu 6 tyg....wszytsko zalezy ile nasz organizm wytworzy tej prolaktyny czy jakos tak ktora  hamuje okresik...

a tak wogole to przepraszam ze tak  malo pisze, ale osttanio ledwo wyrabiam sie ze wsztskim maly spi na raty....do tego jeszce porzadki...w sumie juz za mna...dzisiaj umowilam sie w domku z e znajoma  ktora poznalam przez  forum taka smiszna sprawa bo nasi mezowie razem pracuja a my sie tak poznalysmy...ona ma termin na 24 kwietnia :-) wiem co czuje i ile ma pytan...ech ciesze sie ze to juz za mna...

Do góry