reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Gosia ogromniaste gratulacje!!!!

Misia - no jak widać kilka usparwiedliwionych mam ;D a reszta wsiąkły może już na BB nie zaglądają ;D

reklama
Taa wróciłam ale bez maleństwa. Pani doktor stwierdziła- szyjka w ogóle nie gotowa do porodu. Za 2 dni następne KTG. Ja chyba zwariuję :( :mad: :mad:

Magduska to tylko 2 dni zobacz misia z nami klikala rano a po poludniu post że już urodzila to jest chwila i będziesz tulila maleństwo do piersi

Ale mnie przeczyściło dziś. Blah. Chyba po tym całym badaniu. Lutową mamusią to już raczej nie będę ale nie mam zamiaru ruszać się stąd na krok!!
Dzięki za kciuki i proszę o mocniejsze trzymanie bo coś słabiutko :)

Magdulska my tu w lutym styczniowo, lutowo, marcowe będziemy więc trzymamy za was kciuki my i nasze maleństwa ;D

Magduska ja tez trzymam. Ja bylam u gina w czwartek i powiedział, ze szyjka jeszcze nie zgladzona, a w sobote Igusia byla juz ze mna. To samo bylo z AskąK i jeszcze z którąś dziewczyną. Więc głowa do góry - jeszcze chwilka i bedziesz miała swoją córcie ze sobą.

A tak swoja drogą to witam na dzieciach lutowych, a nie przyszłych mamach. :laugh:

Gosiaf WIELKIE GRATULACJE, urodziłaś dokładnie w dniu w którym ja pierwsza córcię (tylko dwa lata wcześniej)

Karola7- dzięki za życzenie w imieniu Natalki.

Moja Paulinka nie chce spać po kąpaniu, jakoś się wybudza i nic jej nie odpowiada- ani rączki, ani łóżeczko i kołysanie, nawet przy cycu-przy kolejnym przystawianiu sie denerwuje i płacze. Kolki raczej nie ma. I tak przedwczoraj miedzy 19-23 robiłam co mogłam, no i dopiero o 23 dziecko zasnęło. A jak zaśnie to śpi w nocy nawet 5h.

reklama
Do góry