reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Muszę iśc jutro przepłukać ucho prawe, bo koszmarnie mi je zatkało, już dziś rano czułam, że coś jest nie tak, a teraz to słyszę wszystko jak otumiona :(

A dzisiaj jak poszłam do kościoła to stała jakaś pani w zaawansowanej ciąży, i widziałam jak bardzo już na początku jej ciężko, bo trzymała się za plecy i w ogóle. Więc wstałam, i zaproponowałam jej usiądnięcie. Chętnie przystała na moją propozycję, ale grzecznie zapytała, czy nie chcę usiąść bo ja też w ciąży. Powiedziałam jej, że nie i poszłam poszukać innego miejsca. Podeszłam do jakiejś młodej dziewczyny, na oko 15 lat - zapytałam, czy ustąpi mi miejsca: a ona do mnie: Spasie, ty się tu nie zmieścisz...

No bez przesady :/

reklama
Ameretat ja wiem po sobie ze moje juz slyszy..wiem ze od 3 misiaca jakos tak slyszy mame :-) szum krwi, serducho....a z zewnatrz tez juz cos moze uslyszec w w 5 mieisiacu...moje reaguje na wiertlo u stomatologa szybsza muzyke :-)jesli sluchawkami nie nacisnelas mocno na brzusio to napewno byl iodruch odsluchowy a nie dotykowy :-)

Ameretat  ja wiem po sobie ze moje juz slyszy..wiem ze od 3 misiaca jakos tak slyszy mame :-) szum krwi, serducho....a z zewnatrz tez juz cos moze uslyszec w  w 5 mieisiacu...moje reaguje na wiertlo u stomatologa  szybsza muzyke :-)jesli sluchawkami nie nacisnelas mocno na brzusio to napewno byl   odsluchowy a nie dotykowy :-)

W ciszy spoczywam oczekując ciebie.
Zaglądam w serduszko swe czuja Twe serce
Bije mocniej niż moje kochając bardziej
Zamykam oczy czując, że jesteś
Wiedząc, że życiem mym będziesz
Oczekuje kiedy będziesz przy mnie
Tak jak czekam na słońce
Wiatr kołysze me serce
Tak jak dusza ma kołysze ciebie.
W cierpliwości czekam kiedy przyjdziesz
Kiedy zacznie się dzień zbawienia
Kiedy przestaniesz być we mnie
Czekam by patrzeć w oczka Twe
By patrzeć w Twój niepewny uśmiech
By patrzeć jak dajesz nam szczęście
Czekam by znów być szczęśliwą.
Czekam byś pojawił się przy mnie
Byś był tu razem z nami.​

Arkadiusz

hehe, robi nam się tu wątek poetycki, no to i ja coś walnę, a co! ;)

Zgasiłam światło,
ale Ty nie śpisz,
czuje Cię pod sercem
- wiem...
ja tez Cię kocham.

26.gif

no to dobrej nocy kochani tatusie i mamusie z lutego :)
BUZIAKI :)

AMERETAT czytajac Twoj watek az sie usmialam,czy Ty wiesz,ze ja mam tez to z uchem co Ty,i to juz ktorys raz mi sie powtorzylo,czasami mam kilka dni przerwy a potem znowu nie do konca slysze na lewe ucho,glupie uczucie,tez wybieram sie na plukanie,ale jutro,czy trzeba miec skierowanie od lekarza ogolnego do laryngologa?

Wrr. kacha, ja poszłam do laryngologa i się okazało, że mam straszne strupki z krwi w środku ucha - lekarka zaaplikowała mi kopiasto maści do narządu słuchu i zatkała mi ucho watą. Do pracy nie poszłam, bo nic nie słyszę...

No sejsa zdjeciowa super :D

Ameretat nareszkie nam się pokazałaś - dawaj swoje zdjęcia taka laska nam się ukrywała przez tyle czasu :D

Co do wierszyków - są suuper ;D

reklama
Do góry