reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

eeeeeee...yyyyyyyyy dawno mieu tu nie było i jakbyteraz moje zdjecie, które zamierzam wkleić jest ekhm trochę z opóźnionym zapłonem ale co tam :) widać na tym zdjęciu, ze nie do końca ze mną ok, więc licze na wyrozumiałość ... ;)

reklama
oooooooooooo Antares moje słoneczko jaka słodka dziewczynka :) no nie, powalasz urokiem od najmłodszych lat :p :D ;D
Przytul.gif

eeee..yyyyyyy..... dzięki Dziewczęta :) ech... to w takim razie jeszcze jedno :) Pierwsza kapiel w morzu :) 2-letnia Antares w 1979 (ło matko ile lat..............) z Tatą, który juz niestety nie żyje. Nastepnym razem Mama z Tatą w szałowych latach 70 tych :)

Suchejcie a moze sobie utworzymy osobny watek - Album rodzinny albo cos takiego :) ja mam fioła na punkcie starych zdjec - chętnie bym Wam pokazała pare moich przodków z poczatku XX wieku no i z wielką przyjemnoscią obejrzałabym Wasze :) Co Wy na to?

Hej, lepiej późno niż wcale!!

Chciałam się dopisać-też jestem lutówką.

Pozdrawiam

i ćwiczę dalej poruszanie się na forum. ;)

reklama
Do góry