reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

a my od 22 do 5 rano :-( moj jeszcze nigdy nie oprzespal bez przewy do 7 rano.... ale moze sprobuje jak Kachna nakarmie kaszka i ululam...

reklama
ale jak ostatnio go kaszjką nakarmiłam to już o 1 się obudził na żarcie :p nie wiem od czego to zależy.A basenik ma 60 cm średnicy i kosztował tylko 14 zeta, a tyle frajdy.
co prawda Jaś nie bardzo zauważa że jest w wodzie, ale przynajmniej mu chłodniej, a frajdę mam ja :)

Mi się wydaje, że on się przebudza na chwilkę tak po prostu, a jak ja to zauważę to od razu go karmię, bo jestem nieprzytomna.Dzisiaj wstałam w nocy do łazienki- patrzę- coś się rusza to smoka mu i spał :)

Natala dzis przebudziła sie po godzinie snu,ale nie poszłam do niej od razu
jak weszlam do pokoju po 10 min,ona nadal spała ;)ale bylam zdziwiona
moze za szybko wyciagam ja z łózeczka,a potem narzekam ze dziecko nie spi w dzien :laugh:

reklama
Dobry dobry :) u nas piski i wrzaski z radości od rana hehe obawiam się że mogą nas z ośrodka wyrzucić hehe jak Miś będzie zakłócał ciszę hehe

Do góry