reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

A Klara spała do 8.20 ::) od 21. Kochane dziecko :) A teraz ma poranną drzemkę. Starszy synuś spał prawie do 9, więc dzień rozpoczął się znakomicie.

reklama
Nie rozumiem tego dostepu do zamknietych watkow. Raz tam wchopdze, raz nie. Raz je widze, raz nie. Jak toto sobie ustawic, zeby nie kombinowac i od razu jakos logicznie w to wlazic??
chyba mi mozg wypalilo to slonce, bo sobie nie radze;. Moze jakas prosta instrukcje na priva?? prosze!!

Dziewczyny wielkie dzieki za glosy na usmiech Mateuszka.
Wyobrazcie sobie, ze zajal 5 miejsce i tylko jeden glos dzielil go od podium.
Taka jestem dumna!
DZIEKI!!!

Kira25 pisze:
Nie rozumiem tego dostepu do zamknietych watkow. Raz tam wchopdze, raz nie. Raz je widze, raz nie. Jak toto sobie ustawic, zeby nie kombinowac i od razu jakos logicznie w to wlazic??
chyba mi mozg wypalilo to slonce, bo sobie nie radze;. Moze jakas prosta instrukcje na priva?? prosze!!
Ja sobie dodałam do "zkładek" (w Mozilli), tak jak inne najczęściej odwiedzane strony ;)
W Internet Explorerze to są bodajrze "Ulubione"

"Wszystkiego najlepszego Blond, aby ta uroczystośc jeszcze bardziej zcementowała waszą rodzinkę"

Kira dodaj strone do zakladek i otwieraj ja w ten sposob. A wejsc nie mozna zwykle tylko wowczas, gdy sie nie jest zalogowanym.

dziewczynki chyba musze sie jednak do lekarza przejc
bo chyba mam anemie
robi mis ie slabo, niedobrz
a jak sie robie zmeczona to az robi mi sie ciemno przed oczami
witaminy jem w owocach i warzywach i to bardzo duzo ale widze ze jednak krwiopijca
wysysa zemnie sily witalne :D :D :D

reklama
WITAJCIE MY JUZ PO IMPREZACH TYPU SLUB KOSCIELNY I CHRZEST
W IMIENIU MEZA I SWOIM BARDZO GORACO DZIEKUJEMY ZA ZYCZENIA JAK TYLKO BEDZIEMY Z POWROTEM TO WRZUCE FOTKI

MISIA JAKIE 18 URODZINY KOCHANIE TOZ JA 12 SIERPNIA 27 SKONCZE

Do góry