reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
dziewczyny wkleje to tutaj ze styczniowek, juz pisalam tam o tym...poczytajcie koniecznie...
na polsacie lecial program konsumenta to co tam usłyszałam o wodzie zywiec i wielu innych produkatach...makabr a przestałam pic zywca ta woda gdyby leciała w kranie zakazana bylaby do spozycia.....to pwoiedział epidemiolog....najszybciej sie psuje i ma bardzo duzo bakterii niestety zyjemy w kraju , w ktorym rekomentuje sie takie swinstwa bez badan lbnolatoryjnych (ani jedno badanie ni e przerprowadzil instytut matki i dziecka....polecaja ta wode ze wzgledu na sklad mineralny jaki jest opisany na ulotce SZCZYTY!!! ale o tym juz mowili w tel.... ja mojemu gotuje wode z kranu....
a tam koniecznie przeczytajcie...
http://www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1507&Itemid=48

No pięknie, takie czasy, że nikomu nie można teraz wierzyć, żadnych autorytetów :mad:
Mam szczęście, że w pipidówce mieszkam, wodę kranówę dobrą mamy i dostęp do autentycznie zdrowej żywności,w większości z maminej ekologicznie uprawianej działki. Zupki sama gotuję, sporadycznie zdarzają się gotowce a jabłuszka świeżo i samodzielnie utarte podaję, truskawki i poziomki też z działeczki mamusi ;D pychotka ;D

No ja juz czytałam ten artykuł i chyba go wcześniej wkleiłam, jezeli mnie pamieć nie myli ??? ??? ???. Ja tez juz nie pije tej wody. A nie wpomnę juz, ze ma rekomendacje Imid >:D >:D >:D

reklama
ja rozne wody ale dzieki zawsze przydadza sie takie info
dzi bylam w galeri mokotow i znowu widzialam cudny obrazek dzidzia 7-6 miesieczna siedzaca wcina co frytki z McDonalds :mad: :( :( :( :(
a tak poza tym to czesc dziewczynki ;D ;D ;D

Do góry