reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Witam nasze zabłąkane :laugh:
obydwie koło mnie były i żadna sie nie odezwała :(

Ewako trzymam kciuki za stale zatrudnienie i głowa do góry - dasz radę

reklama
A co :laugh:
Nie śpie bo musze nadrobic zaległości na bb - małża w łazience to ja kompa okupuję. Jutro pewnie też utrudniony dostęp będzie więc się muszę nacieszyć ;)

To stałe zatrudnienie to na razie w planach, ale dobrze bo nie chciałabym Bartosza zostawić teraz więc się ciesze, a co ma być to będzie i tak nie mam co narzekać .

Bedzie utrudniony dostęp z powodu przebudowy forum? Ja jak zwykle nie w temacie :p

ewako pisze:
Dla dziewczyn także od nas STO LAT :-* :-* :-*

I my w koncu wrócilsmy. Ech nawet miz się nie chce gadać, miałam problemy z autem, szybko minęło i czas było wracać. Wczoraj usg Bartusia i niestey dalej w jednej nerce zalega mu trochę moczu :(, potem do robo, rozmowa z kierowniczką działu kadr (może w koncu po 5 latach pracy na umowe zlecenie stałe zatrudnienie ??? ??? ???). Dziś wolne, ale jutro koniec miesiaca i znowu do robo. Mam dośC :(

Hej- moje dziecko też ma problem z nerką ( poszerzone miedniczki) i jakaś bakeria się przyplątała... Byłaś może już u urologa lub nefrologa? Ja poszukuję właśnie sprawdzonego urologa w Wawie.

ewako pisze:
To stałe zatrudnienie to na razie w planach, ale dobrze bo nie chciałabym Bartosza zostawić teraz więc się ciesze, a co ma być to będzie i tak nie mam co narzekać .

Bedzie utrudniony dostęp z powodu przebudowy forum? Ja jak zwykle nie w temacie :p

ewako wydaje mi sie ,ze karola ma utrudniony dostep , bo jej maz jest na urlopie i okupuje komputer

Ania2304 pisze:
ewako pisze:
Dla dziewczyn także od nas STO LAT  :-* :-* :-*

I my w koncu wrócilsmy. Ech nawet miz się nie chce gadać, miałam problemy z autem, szybko minęło i czas było wracać. Wczoraj usg Bartusia i niestey dalej w jednej nerce zalega mu trochę moczu  :(, potem do robo, rozmowa z kierowniczką działu kadr (może w koncu po 5 latach pracy na umowe zlecenie stałe zatrudnienie  ??? ??? ???). Dziś wolne, ale jutro koniec miesiaca i znowu do robo. Mam dośC  :(

Hej- moje dziecko też ma problem z nerką ( poszerzone miedniczki) i jakaś bakeria się przyplątała... Byłaś może już u urologa lub nefrologa? Ja poszukuję właśnie sprawdzonego urologa w Wawie.
Ania2304- mojej starszej córci, jak się urodziła, wyszło na usg, że ma poszerzona jedną miedniczkę, potem się okazało, że ma podwójna nerkę. Do urploga nie chodzilismy, bakterii w moczu nigdy nie znaleźlismy. A do nefrologa chodzimy do dr Ziółkowskiej w szpitalu na Marszałkowskiej, fajna babka.

karola7 pisze:
Witam nasze zabłąkane  :laugh:
obydwie koło mnie były i żadna sie nie odezwała  :(

;) :)Tak się wydaje, niby niedaleko- 50km od Lublina, ale żeby dojechac musiałabym mocno dziadka i babcię w to anagażować. Może innym razem jak moje dziecię zechce z butli pić.
Pozdrawiam

Dytek - przeciez wiem. Ale mam nadzieję, że jak dzieciaczki podrosną to pokonasz te dodatkowe 50 kilometrów

Ewako napisałam ci wqczoraj na prajwa w sprawie kodów pampersa i cisza :(

reklama
Ania2304 pisze:
ewako pisze:
Dla dziewczyn także od nas STO LAT :-* :-* :-*

I my w koncu wrócilsmy. Ech nawet miz się nie chce gadać, miałam problemy z autem, szybko minęło i czas było wracać. Wczoraj usg Bartusia i niestey dalej w jednej nerce zalega mu trochę moczu :(, potem do robo, rozmowa z kierowniczką działu kadr (może w koncu po 5 latach pracy na umowe zlecenie stałe zatrudnienie ??? ??? ???). Dziś wolne, ale jutro koniec miesiaca i znowu do robo. Mam dośC :(

U nas mocz jest od urodzenia. Robilismy badanie moczu i bakterii brak. Pani od usg kazała robic co jakis czas usg i badanie moczu, a poza tym wspomniała cos o cystografii, ale na ten temat to mam juz rozmawiac z pediatra. Jak na razie nie moge Ci pomóc bo sama nic niewiem ??? :(

Do góry