reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Czołem matki ;D. Nie zaglądałam, bo nie mam kiedy.Padam na twarz.I mam wrażenie, że nic nie umiem, nie mogę sie skupić w ogóle, nie za bardzo wierzę, ze się obronię, jeśli już to napiszę.
Marysia lekko krostowata, Bóg raczy wiedzieć, po czym. I zaczyna mnie poważnie martwić jej skręcanie główki tylko w prawą stronę. Próbowałam już różnych rzeczy, zeby przekręciła głowę w lewo, nic z tego, nie potrafi. I te piąstki przeważnie trzyma zaciśnięte, też nie wiem, czy to dobrze. Musze chyba pediatre o skierowanie do neurologa poprosić.

Doczytałam tylko, że Irenka chora. ZDRÓWKA IRENKO !!!

reklama
W imieniu Irenki i swoim bardzo dziękuję za pozdrowienia i życzenia. CAŁUSKI DLA CIOĆ :-*

Karolla pisze:
Kurcze Remeny ale masz roboty to mi aż wstyd bo ja to sie lenie, tylko dom, gotowanko i spacerki z małą !
Oj Karolla, ciesz się wolnością póki możesz :)
Zastanawiam się, jak ja to robiłam przed ciążą - dziecka nie było, 5 godzin w pracy a potem luz, a ja narzekałam że nie mam czasu :)

MadziaS, trzymamy kciuki! Dasz radę!

Aneta trzymaj się! bedzie dobrze!
remeny cięzko cięzko, ale pieniązki się przydadzą, nie? ;)
Madzia witamy witamy. Zaglądać prosze w miare możliwości, bo nam teskno ;).
No i u nas głowa ciągle w prawo, ale to z przyzwyczajenia, bo w lewo też się odwraca ( a jak już telewizor ma po lewej to na bank się odwróci :laugh:)

A niewim czy tez tak miałyscie po szczepieniu (przynajmniej tak mnie się zdaje) Bartosz ma na nóżce koło kostek i na stópce takie drobne plamki jakby popękane naczynka. W ten sam dzien po szczepieniu tak mu się zrobiło? Coś wiecie?

Ja nie zauwazylam niczego podobnego. A jak mial robiony zastrzyk nie trzymala go babka za nozke za mocno? Bo one takie delikatne, ze szok. Marcel po powrocie ze szpitala mial przez prawie 2 tyg cala sina stopke, tak mu guly mocno laster przykleily po pobierabiu krewki.

Ja nie wiem jak to robie ze nic własciwie nie robie a na nic nie mam czasu!!
I magisterke mam pisac i wiele innych a tu nic... i jeszcze 4 exam i miesieczne praktyki...a za 3 tyg koniec macierzynskiego KoszmaR!!!

Ja już też padam piszę i piszę i końca nie widać tej cholernej pracy mgr a w czerwcu mam jeszcze egzaminy i w lipcu obrąnę wrrr - dobrze, że to już koniec nauki. Na razie robię przerwę moze później jakieś prawko zrobię ale na razie musze odpocząć ;D

DZiewczyny dacie radę. Weny życzę i podziwiam. Bo mi by się teraz jż nie chciało. A ja swoją pracę pisałam jak Mati miał ponad roczek.

reklama
Hmm ja swoja pisałam jak Olci w planach jeszcze nie było ;D a tez mi sie wydawało że czasu nie mam , uczelnia , praca .......

Do góry