reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Super zdjecie,ale musiałam sie troche powpatrywać......

Tak z innej beczki....miałam ostatno ciezkie dni,nie dosc ze Natala strasznie marudna
to badania kontrolne (Aspat Alat) wyszły zle(norma jest do 40,a ja miałam 88 i 96
no i panika,myslalam juz ze mam zółtaczke i ze zarazili mnie przy cieciu
na szczescie okazało sie ze nie :)zazywam Methiovit oslonowo na wątrobe,wyniki juz lepsze
(aspat w normie,alat 52) tylko teraz pytanie dlaczego takie wyniki????? rodzinny mówi ze przez
zastrzyk antykoncepcyjny Depo provera,a gin ze to na pewno nie przez to i komu wierzyc :-[

Anetka, rzeczywiście, często tak jest że efekty widać a przyczyny głęboko ukryte. Życzymy udanej diagnostyki i dobrych wyników!

A ja zawalona robotą, dostaję już szkiełka z tej przychodni w której pracuję na umowę zlecenie, od poniedziałku zakwitałam nad 33 cytologiami, dziś skończyłam i dostałam nastepne 31. Muszę się sprężyc bo strasznie dużo czasu mi to zajmuje, nie oglądałam już prawie pół roku i idzie mi to jak po grudzie. A jeszcze Irenka chora, w domu bałagan, chciałoby się poczytać co na bb słychać... :)

reklama
Kurcze Remeny ale masz roboty to mi aż wstyd bo ja to sie lenie, tylko dom, gotowanko i spacerki z małą !

Do góry