reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

hpim35086bs.jpg

buuuuuuuuuuu

reklama
Czerwony nos jak u pijaczki ... ale zaręczam wam, że nic nie piłam ani grama, nawet z żalu heh.
Dzięki za przytulanko

Madzia, my obie z Myfa pisalysmy kiedys o tym strzelaniu :-) Jak pierwszy raz tak akustycznie mala zadzialala, wpadlam w panike, ze pekl pecherz plodowy ;-) Durna baba ze mnie;-) A teraz juz sie przyzwyczailam i ciesze sie moim pudlem rezonansowym, jak ktoras to tutaj nazwala.
Magduska..... trzymaj sie kochana.... Wiem, jak boli rozstanie ze zwierzakiem. Tez bym Cie przytulila i nawet "eczke " dala (tak mowilam na chusteczke, jak bylam mala, a moja mama na filmie plakala), ale za daleko mam ;-(

blond pisze:
karolla a ty dopiero co ostatnio nie bylas u fryzjera
byłam w połowe grudnia ale włosy tak mi szybko rosną teraz że już mi sie odrościki porobiły
a przez następne 2 miesiace to raczej nie bede miała jak podjechac, chociaż już mi teściowa
powiedziała że mleczko można ściagnąc i mała na 2 godz zostawic.... ale wolę zrobic pasma przed !!

Matko boska niech mi ktoś wytnie to miejsce gdzie mam plecy i wstawi jakies nieużywane. Zapłacę. Nie moge spać, zafajdane jabłka. Wypiłam herbatke przeczyszczającą bo sie tego swiństwa inaczej przez tydzień nie pozbędę. A już spałam, już było ok i zadzwoniła tesciowa, kurza twarz. I kręcę sie po chałupie, kuchnię sprzątnęłam,bo jak chodze to nie boli, ale ile mogę chodzić. Jak ja wam zazdroszczę, że sobie śpicie słodko. Ja spać nie mogę, siedziec przed kompem-też, na spacer z suką nie pójdę, bo zimno jak jasna cholera. Wannę wyszoruję...A oczęta podkrążone, jakby mnie małżonek na odległość pobił. Wyglądam jakby zupa była za słona.

No cóż. Mam nauczkę na przyszłość. Nie jeść jabłek w ciąży.Albo jedno.

Madzia wczoraj wcześnie poszła spać, więc jak ją teściowa obudziła to pewnie jeszcze szoruje, albo o 8 poszła spać.

Mnie wczoraj odwiedziła siostra - chemiczka. Przywiozła mi odważony, odmierzony spirytusiusiunio 70%.
Jak ktoś ma ochotę to zapraszam..

Ewako... odebrała mężowi przyjemność rozrabiania spirytu?? Mój tylko czeka na to żeby go rozrabiać heh. U nas jest jeden sklep gdzie można kupić już taki gotowy 70%. Ale odkąd usłyszał, że pępkowe to właśnie jest związane z tym spirytem to zabronił mi kupować :)... Już ja to widzę!!!!

reklama
Do góry