reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Kocham niebieski, kocham. A że niemowlęta podobno słabo widzą pastelowe kolory, a dobrze zdecydowane, łączę ten niebieski z żółtym, pomarańczowym, zielony. I do tego jestem, za przeproszeniem oczywiście, Puchatkowo pieprznięta. I zbieram wszystko z tym niedźwiadkiem i całą resztą Krewnych i Znajomych Królika i takie tez zrobiłam obrazki na parapet, meble i ścianę nad łóżeczkiem.

reklama
Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym 2006 Roku!!!
k055.gif

Życzę Wam abyście się pięknie i szybko rozdwoiły
p040.gif
, oczywiście każda w swoim czasie, aby nam nasze Maleństwa pięknie rosły
s010.gif
k070.gif
, i aby nasze figury szybko powróciły do tej sprzed ciąży
h090.gif
!!!

no i przede wszystkim udanego Sylwestra
a025.gif
l045.gif
d020.gif

Misia super życzonka a ilustracje jeszcze lepsze ;D

Przyłączam sie Misiu do Twoich życzeń
i dodaję jeszcze jedno żeby nasze pociechy były grzeczne jak aniołki

28.gif

Ja również życzę Nam Wszystkim SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2006 i oby nasze porody były lekkie a maleństwa zdrowiutkie, pulchniutkie i różowiutkie:-* :-* :-*

Przyłączam się do życzeń Misi, Karoli  i Rybki  i dodaję  stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia aby Nasze  Maleństwa, napełniły Nasze domy radosnym gwarem i ruchem, życzę im beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a wszystkim Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia. :) :) :)

No to ja tez przyłączam sie do życzeń noworocznych. Żeby dziecinki pieknie rosły (i w brzuszkach i już poza nimi), długo w nocy spały i dały mamusio i tatusiom odpocząć. No i żeby nasz prezydent podpisał to becikowe, bo jak nie to go myszy zjedzą. Bo ciężarnym nie robi się na złość ;)[

Niby miałam mieć wolną sobotę ale musiałam do pracy się stawić na zakończenie roku.
Korzystając z okazji złożę Wam życzonka, tym razem proste ale szczere
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!!!

reklama
Do góry