reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Chciałam życzyć wszystkim Mamusiom Lutowym i ich maluszkom Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, pięknych chwil pełnych wzruszeń przy wigilijnym stole, pysznego obżarstwa, moc wspaniałych prezentów i przede wszystkim udanego wypoczynku.

I pamiętajcie Lutówki, trzymamy się do LUTEGO!!!!​

Sciskamy Was Mocno - Kasia, Jakub i mały Wiktor :)

p.s. przez święta odpoczywam od kompa... :)

reklama
Najserdeczniejsze życzeni i buziaczki. Życzę Wam wspaniałej świątecznej atmosfery, samych uśmiechów, mnóstwa pyszności na stole i śliczności pod choinką. A! i ślicznych kolęd, bo co prawda dzieciaczki jeszcze nic nie zobaczą, ale słyszą wszystko.
Ściskam jeszcze raz, buziaczki.

A ja niestety przez koniecznosc wylegiwania sie w lozeczku zaniedbalam kochane lutoweczki.
dziewczynki:
Niech ta gwiazdga pomyslnosci, ktora zablysla o zmroku
Zaprowadzi Was do szczescia w nadchodzacym Nowym Roku.

Mialam pierwsza wspolna Wigilie w mojej nowej rodzince. Bylo pieknie i wzruszajaco, pomimo tego, ze malutka caly czas przed znow usilowala wyjsc na swiat.

Dzisiaj sie uspokoila i obiecala, ze wytrzyma dp lutego :-)

I dostala od tatusia swoj pierwszy gwiazdkowy prezent- karuzelke z misiami, znana juz ze zdjec Karolli :-) I bardzo jej sie podoba.

Wracajcie wszystkie szczesliwie ze swiatecznych wojazy i trzymajcie swoje skarby pod serduszkami, tyle, ile trzeba.

Kochane Mamusie i Dzieciatka,
W te szczegolne dni, duzo zdrowia i radosci, milosci i spokoju ducha. Mam nadzieje, ze spedzacie je w milej atmosferze wsrod najblizszych, w koncu sa to tez nasze pierwsze swieta z malenstwami :) Wracajcie pelne nowych sil i cierpliwosci, juz niedlugo i u nas nastapi cud narodzin.

Moc buziakow i usciskow. :-*

PS: Ja juz niestety w pracy :(, u mnie juz po swietach.

,ja juz mam dosc tego siedzenia przy stole
wokół tyle pyszności,ze nie sposób nie spróbować :)
Zaczynam juz tesknić za pracą :),nie moge tez doczekać sie mojego
dzidziusia,z drugiej strony,to juz ostatni miesiac błogiego lenistwa :)

oj mnie to juz wszyscy powtarzaja, Ty sie ciesz, ze jeszcze w srodku, pozniej to dopiero zobaczysz, no a ja wlasnie tak bardzo chce juz zobaczyc jak to jest.

No a jak tam dziewczyny z sylwestrem?? Wielkie bale, domowe imprezki, wieczorek z tylko ze swoim facetem??
Ja się wczoraj o 23 dowiedziałam, że imprezka na którą się wybieram to bal przebierańców. Właśnie wymyśliłam przebranie- ale fajnie :)

Ja chyba idę na imprezkę bliziutko domu- autobusem nocnym 10 minut- gdybym była śpiąca, zmęczona czy coś. Przyszli chrześni strasznie przeżywają, że mam zamiar jechać i na pewno też będą mnie pilnować. A co do kreacji mam zamiar przebrać się za misia :D
Oczywiście co roku dopiero w sylwestra wieczorem się okazuje gdzie wylądujemy. Nie obrażę sie jak zostaniemy z Piotrem w domu i spędzimy go sobie we dwoje, a wczoraj coś słyszałam, że Piotrek się jakiś czs temu zgodził pilnować swoich bratanków. Hmmm...
Misia, a tak czy siak piękna kreacja, makijaż i fryzurka to podstawa. Jak się okaże, że ze stroju misia będę musiała zrezygnować to nie mam innej opcji.

reklama
Do góry