reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
A ja mam problem z pieczeniem, sprzataniem itp bo juz w piątek wyjeżdżamy do tesciów i wracamy pewnie dopiero w poniedziałek. No a w domku cos trzeba miec w lodówce. Tylko jak to zrobić, żeby wszystko było świezutkie na poniedziałek? Pierniczki mozna wcześniej upiec, ale reszta? Och sama nie wiem. Chyba z tego wszystkiego pojadę do miasta na zakupy ;)

Cos zaniedbalam ten watek ostatnio. Misia, super w nowej fryzurce :-) Sl.odko wygladasz.
Co do HBS to ja tez poprosilam rodzinnego i zrobilam z jego skirowania. Podobnie wassermana :-)
Jezuuuu co sie u nas wyprawialo wczoraj z pogoda. Bleeeeeeee. Korki kilometrowe, wszystko poblokowane, a ja..... bylam w Krakowie i jakos musialam z niewgo wrocic. Dotarlam do domku po 22 :-) Ale wyjazd byl ekstra. Bylam na ciazowych foteczkach do katalogu z ciuszkami. Jak beda, to sie Wam pochwale :-) Ale najfajniejsze bylo to, ze mialam tez zdjecia z malutka dzidzia :-) To bylo zdjecie takiej koszulki do karmienia. Wrazenie niesamowite. Mala ma dopiero 4 tygodnie i jest malutka. Taka, jak moze sie urodzic (niektorym z Was pewnie wieksze smoki sie porodza). Trzymalam ja sobie na rekach i przytulalam. Najlepsze bylo, jak mialysmy wygladac, ze wlasnie ja karmie. Szukala piersi tymi swoimi malutkimi usteczkami i dotykala lapka. Tylko potem mialam niezle jazdy, jak sie skonczyly zdjecia i musialam ja oddac ;-( Najchetniej zabralabym ja ze soba ....
Teraz jest mi jeszcze ciezej czekac na swoja malutka. Czas bedzie sie teraz dluzykl niesamowicie ;-( Ja juz chce moja malutka!!!!!!!!!!!! Buuuuu ;-(

Kira pochwal sie fotkami koniecznie jak beda! ;)
A dzisiaj przyjeżdza z Krakowa na świeta Oskarek ale sie cieszę ło matko maluszka zobacze
ładny maluszek już z 8 kg waży ale jaki kochany ;D

Mam nadzieje, ze bede mogla sie pochwalic. Niestety nie zawsze zleceniodawca wyraza na to zgode ;-( Ale wtedy poczekam na ich folder reklamowy i tez beda ;-)
Fajnie masz z Oskarkiem. Mnie by sie tez przydala jakas dzidzia chociaz na troche, zeby utulic moje tesknoty za Emilka ;-(

:) :) :) :) :)Ale wczoraj doszly mnie wieści moja przyjaciólka z lat szkolnych jest w ciąży w marcu poród a jeszcze  rok temu o tej samej porze zaklinala się że ona absolutnie woli 10 psów i cudze dzieci na chwilkę, a od niej zarazila się jej starsza siostra stwierdzili z mężem że to ostatnia chwila a chcieliby córeczkę ( bo mają już 2 synów) i bach jest w 3 m-c.  :) :) :)

A ja wczoraj nie mogłam napatrzyć sie na Oskarka jak urósł, i je już kaszki ryżowe przy tym brudzi sie na maksa ;D
Biedny teraz jest bo mu ząbki zaczynają chyba wychodzic i dziąsełka go bolą :(
Ale jest cudny, wczoraj przed kapielą leży sobie w łóżeczku na pleckach naguśki i tak złapał nóżkę swoją że cały duży palec
od stopy wsadził sobie do buźki - jak to zobaczyłam to nie mogłam ze śmiechu jaki wygimnastykowany ;D

reklama
Dzieciaków rzeczywiście będzie sporo w 2006. Ostatnio się dowiedziałam, że szwagierka Krzyśka będzie mamusią na początku czerwca i już wie, że to chłopiec. Zastanawiam się czy nie za wcześnie na taką diagnozę. Ponadto 16 grudnia koleżanka urodziła córkę a druga czeka w szpitalu na cesarkę.

Do góry