reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Klara bardzo dziękuję za odpowiedź. Ja mam to szczęście że brzuszek czasami bardzo boli i twardnieje jak kamień, skurcze są dosyć nieprzyjemne ale niczego złego nie powodują. Szyjka ok, nie ma rozwarcia i wszystko niby ok. Narazie tylko magnez i relanium i leżenie. A leżenie - powiem szczerze ja i moj szkrab bardzo polubiliśmy. Bardzo nas to relaksuje więc może dla naszego dobra tak musi być. Jestem pewna Klara, że wszystko bedzie ok i zakończy się szczęśliwie. Może nasze maluchy poprostu uwielbiają leniuchować i spać a to one rządzą naszą psychiką i podświadomością i nie znoszą się przemęczać i ściskać.
Dziękuję wszystkim mamom za wsparcie i dobre słowo.

reklama
Dziewczynki uważac na siebie to po pierwsze a po drugie byc zawsze dobrej myśli!
Na pewno dzidzie bedą śliczne i zdrowiutkie!
Gorące buziaki dla Was!!

Dziewczyny a teraz z innej beczki!!!

Moja szwagierka właśnie robi chrzest Oskarka który ma ponad 3 miesiace i wiecie że ksiadz w jej parafii powiedział jej że nie da
chrztu bo nie ma slubu kościelnego tylko cywilny !! Jak tak można czy dziecko jest temu winne ??
To jakaś paranoja! Musiała załatwiac chrzest pzrez księdza znajomego rodziny który nam ślubu udzielal
BOSHe co to za ksieża dzisiaj są ??

tak, też o tym słyszałam, bardzo wielu księży nie chce udzielać chrztu dziecku rodziców którzy wg nich "depczą" związek i nie chcą wziąć kościelnego. Ja na szczęście załatwiłam to za jednym razem i miałam konkordat. Żaden agent w sutannie mi nie podskoczy ;)

My też 2w1. No i juz po jednych chrzcinach. A kiedy planujecie chrzciny? bo ja mam prblem ze względu na ślub siostry pod koniec kwietnia. Nie chcę, że by sie nakladało jedno na drugie. No i trzeba dać rodzince odpocząc. Ale nie chcę tez za długo czekać.

Ja chce na przełomie maja /czerwca jak bedzie ciepło
Oskarek ma szybciej chrzest bo jedzie do Krakowa z rodzicami - studia sie zaczynają a jego chrześni w Gdansku zostaja no i chrzciny sa teraz!

reklama
Buuuu, wiecie co dziewczyny....to ja Aska K:( Normalnie zapomnialam hasla i nie moge sie zalogowac. Musialam sie od nowa rejestrowac:( Masakra. W pracy mialam forum w ulubionych i od razu otwieralo mi sie bez logowania...a teraz jestem w domu i ni cholera nie moge wejsc na swoje haslo...Maila z przypomnieniem podalam firmowego i bede mogla go odebrac dopiero w pracy. Co za osiol ze mnie. W kazdym badz razie to Aska K i Asia K to ta sama osoba. Matko!!! Musze nadrobic zaleflosci bo od wtorku nic nie czytalam, W kazdym badz razie witam wszystkie moje kofane Forumowiczki:)

Do góry